سلف سرويس – اتوماسيون دانشجويي

 

نام و نام خانوادگی  سعيد اكرمي رایانامه
 پست سازمانی مسئول بوفه ورستوران تلفن (035) 31872432
مکان ساختمان احراميان شماره اتاق

شرح وظايف :
سلف سرويس دانشگاه با بهره گيری از پرسنل مجرب و کارشناس تغذيه و تجهيزات تغذيه و تجهيزات مورد نياز اقدام به پخت و پز و رسيدگی به امور تغذيه دانشجويان می نمايد  اين قسمت دارای آشپزخانه مجزا ، انبار ،سالنهای غذا خوری خواهران و برادران و سيستم مديريتی اتو ماسيون مي باشد
     نظارت بر طبخ
     نظارت بر توزیع غذا
     معرفی مستمر کارکنان سلف سرویس به مرکز بهداشت جهت معاینه
     توسعه و تجهیز امکانات موجود جهت سرویس دهی دانشجویان و کارمندان
     نظارت بر بهداشت و کنترل کیفی آن
     نظارت بر افزایش ضریب ایمنی مصرف مواد خام خصوصاً مواد منجمد شده
     سرویس دهی غذای ویژه برای ماه مبارک رمضان با دو نوع غذای گرم و متفاوت
     ارائه برنامه غذایی به طور ماهیانه
     به کارگیری نیروهای توان و فنی نظارت بر کارکرد آنها
     انبارداری و انبارگردانی سلف سرویس
     بررسی  و ارئه راهکارهای افزایش کیفیت غذای دانشجویی
     تشکیل منظم جلسات کمیته تغذیه حوزه دانشجویی
     گزینش نیروهای سلف سرویس از هر لحاظ و تنظیم شرح وظایف نیروها
     نظارت بر کار اتوماسیون
     ایجاد تمهیدات لازم به منظور تأمین سهمیه مواد غذایی واداره امور سلف سرویس های دانشجوئی
      نظارت بر پخت و توزيع غذا و اتوماسيون
     نظارت مستمر بر رستوران ازاد و بوفه دانشگاه

متصدي اتوماسيون

      صدور كارت تغذيه، افزايش اعتبار، اپراتوري و ارائه آمار نهايي
آشپز
شرح وظايف:
    
      پاک کردن ، خرد کردن و شستشوی مواد اولیه غذایی نظیر سبزیجات ، گوشت ، حبوبات ، میوه ها و سایر مواد مورد لزوم آشپزخانه طبق دستور
     جمع آوری ، شستشو و تنظیف ظروف و وسایل آشپزخانه
     حمل و نقل و ترتیب مواد غذایی و وسایل و لوازم آشپزخانه
     کنترل درجه حرارت یا شعله اجاق یا کوره های حرارتی و روشن و خاموش نمودن آنان
     پیش بینی و برآورد نوع و مقدار مواد اولیه برای پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها متناسب با برنامه تنظیمی و تعداد کارکنان و دانشجویان و بیماران
     پخت و تهیه انواع غذا، سالاد ، دسر و سایر خوراکی ها طبق برنامه تنظیمی
     پیش بینی ، برآورد و درخواست لوازم و وسایل مورد نیاز آشپزخانه جهت پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها با توجه به نوع و مقدار مورد لزوم
     سرپرستی و راهنمایی آشپزها و کمک آشپزهای تحت سرپرستی در آماده کردن مواد اولیه غذایی و پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها متناسب با برنامه غذایی و مراعات اصول بهداشتی و تنظیف و شستشوی وسایل و لوازم و حفاظت از اموال
     تهیه گزارش از وضع آشپزخانه طبق دستور
     انجام سایر امور مربوط بر حسب تشخیص و ارجاع مقام مافوق
كاركنان سلف سرويس: محمد علي لازمي، حسين آخوندي ، علي ايزدي ،مراد قاسميان، امير لازمي سخويدي

دفتر امور تغذیه و بهداشت

مسئول فنی سلف سرویس : مرتضی موتاب(کارشناس تغذیه)
محل کار : دفتر مركز مشاوره دانشگاه- ساختمان فني مهندسي

شرح وظايف :
نظارت فنی و بهداشتی بر مراحل سه گانه تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی به منظور سلامت جسمی و تأمین نیازهای تغذیه ای دانشجویان و اموزش پرسنل