مراسم اختتاميه نخستين همايش ملي شيمي، صنايع غذايي و محيط‌زيست در ارتقاي كيفيت در واحد یزد

نخستين همايش ملي شيمي، صنايع غذايي و محيط‌زيست در ارتقاي كيفيت 15 بهمن ماه در دانشگاه آزاد اسلامي یزد به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، در ابتداي اين مراسم دكترسيد علي ياسيني دبيرنخستين همايش ملي شيمي، صنايع غذايي و محيط‌زيست در ارتقاي كيفيت از همكاري و همراهي همه دانش پژوهان، دانشجويان و علاقه مندان در برگزاري اين همايش قدرداني كرد.
ياسيني گفت : امیدواریم با برگزاری این همایش راهکارهای خوبی برای محيط زيست بهتر و زندگی سالم تري داشته باشيم.
وي بررسي راه هاي تامين غذاي سالم و مبارزه با گسترش فقر و سوء تغذيه را از مهمترين اهداف برگزاري اين همايش اعلام كرد.
در ادامه گروه موسيقي" نواي راز" با اجراي زيبا و هنرمندانه اي در این همایش به اجراي برنامه پرداخت.
درپايان مراسم با لوح تقدير و تنديس جشنواره از عوامل اجرايي، هيات داوران و دست اندركاران این همايش تقديرشد .

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 15 بهمن 1394 ساعت 18:07

insta            Telegram            Telegram