حضور معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در صبحگاه دانش آموزان دبستان دخترانه سما واحد یزد

دکترسیدعلی ابطحی با حضور در صبحگاه دانش آموزان ومشاهده نشاط آنها به وجد آمدم

به گزارش خبرنگار آنا از یزد ، دکترسیدعلی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وهیات همراه و محمدرضا اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد صبح روز یکشنبه 16 اسفند، ضمن بازدید از مرکزآموزشی وفرهنگی سما واحد یزد در صبحگاه دانش آموزان دبستان دخترانه این مرکز حضور بهم رساندند.

IMG 38261
دکتر ابطحی که در همایش دو روزه ارتقای بهره وری بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به میزبانی واحد یزد دراین شهرستان حضور دارند،در مراسم صبحگاه دانش آموزان این مرکز به بیان برخی نکات بهداشتی از جمله توجه به سلامت شخصی،سلامت محیط، توجه به سلامت روان وجسم و... برای حفظ تندرستی و سالم بودن نوگلان ایران زمین صحبت کرد .

IMG 38331
تلاوت جمعی قرآن،اجرای سرود وارائه متن خیرمقدم با لهجه یزدی توسط دانش آموزان سمایی از دیگربرنامه های این صبحگاه بود.

IMG 38401

IMG 38291