اطلاعيه مهم در خصوص نحوه ثبت چك تقسيط شهريه دانشجويان غيرپزشكي

دانشجويان گرامي لطفا نسبت به موارد مشروحه ذيل دقت كافي بعمل آورند .

توضيخ مهم : چكهاي تقسيط شهريه تا قبل از انتخاب واحد دانشجو  به صندوق رفاه تحويل گردد .

1 - جهت تقسيط شهريه در نيمسال دوم 96-95 ابتدا از طريق سامانه دانشجو و  در صفحه اختصاصي دانشجو- قسمت شهريه و از طريق گزينه تقسيط پيش پرداخت و كلي و  تائيد گزينه تعهد نامه  نسبت به انجام تقسيط شهريه اقدام نمائيد . دانشجويان گرامي دقت داشته باشند  قبل از انجام تقسيط شهريه نسبت به واريز مبلغ نقدي علي الحساب اقدام ننمايند .

2- پس از واريز مبلغ نقدي در نظر گرفته شده از طريق عمليات پرداخت الكترونيكي  از طريق گزينه ثبت چك پيش پرداخت نسبت به ثبت اطلاعات چك اقدام گردد . تاريخ سررسيد و مبلغ چكها توسط سيستم تعريف گرديده و لازم است دانشجويان  از طريق گزينه ويرايش در كنار جدول شماره سريال چك كه اكثر بانكها بصورت شش رقم  ( بدون اعداد قبل از مميز يا بعد از مميز  و يا صفر قبل از شش رقم ) مي باشد را ثبت نمايند . پس از انتخاب نام بانك  براي انتخاب كد شعبه عدد 9000  را وارد نماييد .

3 - دقت فرمائيد چكها حتما بدون خط خوردگي و در وجه دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد صادر گردد .

4 - دانشجوياني كه امكان تحويل حضوري چك را ندارند مي توانند از طريق پست پيشتاز  چكهاي تقسيط شهريه را پس از ثبت  در سامانه به آدرس يزد - صفائيه - مجتمع دانشگاه آزاد اسلامي يزد - صندوق رفاه دانشجويان - كدپستي 8916871967  ارسال فرمايند . پشت چكها حتما نام و نام خانوادگي دانشجو - رشته تحصيلي و مقطع و شماره تماس نوشته شود .

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 30 دی 1395 ساعت 10:36