برنامه زماني قطعي آزمونهاي كتبي جامع دوره دكتري تخصصي كليه دانشكده ها در نيمسال دوم 96-95

.:.جدول زماني قطعي برگزاري آزمون كتبي جامع دوره دكتري تخصصي -نيمسال دوم 96-95 به تفكيك دانشكده .:.

برگزاري امتحان جامع با توجه به تعداد دروس  در 4 نوبت در ساعتهاي 8 و 11 و 14 و 17 برگزار خواهدشد.

دانشكده روز تاريخ مكان برگزاري
نساجي و فني و مهندسي دوشنبه 19 تيرماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
علوم پايه( شيمي ) سه شنبه  20 تيرماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
علوم انساني پنجشنبه 22 تيرماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
مديريت ، حسابداري و اقتصاد  دوشنبه  26 تيرماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
كشاورزي و منابع طبيعي يك شنبه 1 مرداد96 سالن اجتماعات مهندسي

توجه : ارائه فرم ها و تائيديه آزمون زبان يك هفته قبل از برگزاري آزمون به كارشناس محترم تحصيلات تكميلي جهت صدور مجوز شركت در جلسه آزمون الزامي است  .

.:فرمها را از لینک زیر دانلود کنید:.

توجه ويژه : چاپ فرمها به صورت يكرو انجام شود .

مراحل تكميل فرم ها :

صفحه 1 از 6  : تكميل موارد درخواست دانشجو - تكميل موارد در شوراي گروه ( توسط مدير گروه )

صفحه 2 از 6 : - تكميل عناوين درسي ، تاريخ و ساعت امتحان توسط رييس دانشكده - تكميل قسمت دوم فرم توسط كارشناس تحصيلات تكميلي آقاي ظهیرالدین فاريابي واقع در ساختمان اداري دكتر طاهري -دفتر کارگزینی هیات علمی

صفحات 3 و 4 و 5 از 6 : فقط تكميل مشخصات دانشجويي

صفحه 6 از 6 : در صورتي كه نمره حدنصاب دفاع از رساله را كسب ننموده ايد ، این فرم را تکمیل نمائید .

كساني كه حد نصاب نمره دفاع از رساله را كسب نموده اند لازم نيست فرم صفحه 6 را تكميل نمايند .

آخرین ویرایش در سه شنبه, 30 خرداد 1396 ساعت 22:35