اطلاعيه رزرو خوابگاه خواهران درنيمسال اول97-96 ، خوابگاه كوثر (رشته هاي پزشكي و پرستاري)

اطلاعيه در خصوص ثبت نام خوابگاه كوثر براي نيمسال اول 97-96

ويژه دانشجويان خواهر رشته هاي پزشكي وپرستاري

ثبت نام خوابگاه در نيمسال اول بصورت اينترنتي بوده ودانشجويان مي توانند در تاريخهاي اعلام شده نسبت به رزرو اتاق اقدام نمايند.

تاريخ انتخاب اتاق - ورودي

1 شهريور - 89 پزشكي

2 شهريور - 90 پزشكي

4 شهريور- 91 پزشكي
5 شهريور- 92 پزشكي و پرستاري
6 شهريور - 93 پزشكي و پرستاري

7 شهريور - 94 پزشكي و پرستاري

8 شهريور - 95 پزشكي و پرستاري

توضيحات: زمان ثبت نام 8 صبح تاريخهاي فوق خواهد بود.
1- اين انتخاب مخصوص دانشجوياني مي باشد كه در نيمسال اول يا دوم 96-95 در خوابگاههاي دانشگاه ساكن بوده اند و مابقي دانشجويان ، كه ساكن خوابگاه نبوده اند فقط روز 11 شهريور مجاز به انتخاب مي باشند در صورت انتخاب اتاق حذف مي شوند .
2- جهت رزرو به سايت دانشگاه (www.iauyazd.ac.ir ) قسمت سامانه دانشجويان مراجعه نموده و بعد از وارد نمودن كد كاربري و رمز عبور به قسمت خوابگاه رفته و نام خوابگاه و شماره اتاق را مشخص نماييد.
3- ممكن است بعد از انجام اين مورد سيستم به شما پيام بدهد كه اطلاعات اقوام وارد نشده است كه لازم است به منوي ثبت اطلاعات اقوام مراجعه نموده و يك اسم فرضي ثبت نماييد تا مرحله ادامه يابد .
4- دانشجوياني كه در زمان اعلام شده نسبت به رزرو خوابگاه اقدام ننمايند ، بعد از اين تاريخ در صورت وجود ظرفيت خالي ثبت نام آنها توسط امور خوابگاه ها انجام مي شود.
نكته مهم: مهلت انصراف تا ده روز بعد از ثبت نام (با ارائه درخواست كتبي به امور خوابگاهها)مي باشدودر صورت مراجعه بعد از اين تاريخ يا عدم ارايه درخواست كتبي ،دانشجو به ميزان شهريه خوابگاه بدهكار خواهد شد.

با تشكر –اداره امور خوابگاهها

آخرین ویرایش در سه شنبه, 09 خرداد 1396 ساعت 12:26