02 فروردين, 1398

دیدار دبیر منطقه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اساتید و کارکنان واحد بافق

دکتر معصومه طباطبایی دبیر منطقه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با حضور در واحد بافق، با  کارکنان و اساتید این دانشگاه به گفتگو نشست.

در ابتدای این نشست دبیر منطقه و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و هیات همراه با حضور در گلزار شهدای گمنام واحد بافق و ادای احترام به شهدا، در جمع کارکنان و اساتید حاضر شده و به پرسش های آنان پاسخ داد.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق دارای پتانسیل بسیار قوی هست و در مبحث غیرشهریه ای با تعامل با بخش صنعت و معدن می تواند از معضلات عبور کند».
در این نشست کارکنان، سوالات خود را در مورد وضعیت حال و آینده دانشگاه پرسیده و پاسخ های لازم گرفتند.

پس از آن دکتر طباطبایی با حضور در مدرسه سما، از نزدیک در جریان فعالیت های مدرسه پسرانه و دخترانه سما واحد بافق قرار گرفت.

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
آخرین ویرایش در سه شنبه, 20 شهریور 1397 09:27

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 680 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم