02 فروردين, 1398

افزایش رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با توجه به تقاضای بازار کار

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از اضافه شدن هفت رشته آموزشی مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد خبر داد.

دکتر المدرسی گفت با توجه به بررسی ها و نظرسنجی های صورت گرفته و با مدنظر قراردادن سنجش کیفی وضعیت اشتغال و تقاضای بازار کار، رشته های مطالعات خانواده، علوم سیاسی و حقوق، مهندسی پزشکی، مهندسی صنایع غذایی، مدیریت بازرگانی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی به تقویم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 98-1397 اضافه شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد افزود علاقمندان می توانند تا پایان هفته با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.azmoon.org نسبت به ثبت نام در این رشته ها اقدام کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 9-03538211390 تماس بگیرند.

دکتر المدرسی همچنین اظهار داشت: داوطلبان رشته تجربی برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد می توانند در رشته های زیست فناورانه دانشگاه همچون مهندسی صنایع غذایی و شیمی کاربردی ثبت نام کنند.

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 شهریور 1397 10:32

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 521 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم