افزایش رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با توجه به تقاضای بازار کار

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از اضافه شدن هفت رشته آموزشی مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد خبر داد.

دکتر المدرسی گفت با توجه به بررسی ها و نظرسنجی های صورت گرفته و با مدنظر قراردادن سنجش کیفی وضعیت اشتغال و تقاضای بازار کار، رشته های مطالعات خانواده، علوم سیاسی و حقوق، مهندسی پزشکی، مهندسی صنایع غذایی، مدیریت بازرگانی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی به تقویم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 98-1397 اضافه شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد افزود علاقمندان می توانند تا پایان هفته با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.azmoon.org نسبت به ثبت نام در این رشته ها اقدام کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 9-03538211390 تماس بگیرند.

دکتر المدرسی همچنین اظهار داشت: داوطلبان رشته تجربی برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد می توانند در رشته های زیست فناورانه دانشگاه همچون مهندسی صنایع غذایی و شیمی کاربردی ثبت نام کنند.

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 شهریور 1397 ساعت 15:02

insta            Telegram            Telegram