02 فروردين, 1398

افتخاری دیگر از تیم رباتیک دانش آموزی دانشگاه آزاد یزد در هشتمین جشنواره ربات های آموزشی و اولین دوره مسابقات ربوتکس ایران آریاناکاپ

تیم رباتیک دانش آموزی دانشگاه آزاد یزد در هشتمین جشنواره ربات های آموزشی و اولین دوره مسابقات ربوتکس ایران آریاناکاپ موفق به کسب چهار مقام برتر در بخش های مختلف شد.

در این جشنواره ، تیم رباتیک دانش آموزی دانشگاه آزاد یزد توانست در رشته شاخه بالا وزنه مقام دوم، در شاخه لیگ robot ball مقام سوم و در لیگ مسیریاب مقدماتی مقام پنجم را از آن خود کند.

همچنین تیم یزد بعنوان با اخلاق ترین عضو مسابقات بین المللی اصفهان شناخته شد.

هشتمین جشنواره ربات های آموزشی و اولین دوره مسابقات ربوتکس ایران آریاناکاپ با حضور 480 تیم و شش هزار نفر از سراسر کشور در ورزشگاه کوثر اصفهان برگزار شد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 شهریور 1397 10:10

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 821 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم