29 اسفند, 1397

انتخاب دبیرشورای قران وعترت دانشگاه های آزاداسلامی استان یزد

محمود تیموری به عنوان دبیر شورای قران وعترت دانشگاه های آزاد اسلامی استان یزد انتخاب شد

جلسه انتخاب دبیر شورای قران وعترت دانشگاه ازاد اسلامی استان یزد درروز چهارشنبه مورخ 1397/06/21باحضور  دکترعلی عزتی رییس اداره کانون های قران وعترت دانشگاه ازاد اسلامی حجت الاسلام والمسلمین اقای زارع رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ازاد اسلامی استان یزداقای دکتر دهقانی اشکذری معاون محترم فرهنگی ودانشجویی واحدیزد ورییس شورای تخصصی فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی استان وکارشناسان قران وعترت واحدهای استان درواحدیزد برگزار گردید دراین جلسه ازبین کاندیدها اقای محمود تیموری باکسب اکثریت آرا به عنوان دبیر شورای قران وعترت دانشگاه ازاد اسلامی استان یزد معرفی گردید.

لازم به ذکراست دراین جلسه ضمن تشریح مسائل مربوطه اززحمات اقای نبوی دبیر سابق ان شورا تقدیروتشکر به عمل امد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 شهریور 1397 10:03

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 661 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم