29 اسفند, 1397

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه ازاد اسلامی یزد در رابطه با جو سازی های افراد مغرض

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد در ارتباط با جوسازی های افراد مغرض در مورد دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه ازاد اسلامی یزد در رابطه با جو سازی های افراد مغرض

حضور جناب آقای دکتر ولایتی در عرصه های مختلف نظامی اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون همواره باعث برکات و خدمات بسیار زیادی بوده است و به حمدالله ایشان در حال حاضر با هدایت سکان خطیر دانشگاه آزاد اسلامی توفیقات کثیری را برای مجموعه دانشگاه رقم زده‌اند .
توجه خاص ایشان به مسائل فرهنگی و برنامه‌ریزی دقیق دانشگاه برای حرکت در مسیر تعالی اهداف ناب انقلاب اسلامی در تمدن سازی و تولید علم پویا و ارتقاء باورها و ارزش ها در نگاه نسل جوان ایران اسلامی از جمله نکات بارز و بسیار پر اهمیتی هست که شایسته است  توجه خاص دوست داران علم و دانش کشور را به  خود جلب کند.
  این که برخی از نگاه های مغرض  و تفکرات ناصواب با ایجاد حساسیت بدنبال کند کردن سرعت رشد دانشگاه در عرصه‌های علمی و فرهنگی هستند با بهانه قرار دادن بعضی از نکات کذب و حاشیه‌ای اصل هدف مقدس ایشان را زیر سوال ببرند و شروع به تخریب کنند و  برنامه ارزشمند و عظیم توسعه درون زا و رو به تعالی دانشگاه را دچار اخلال کنند  راه به جایی نخواهد برد و به فضل الهی و عنایت پروردگار انشاالله طرفی نخواهند بست.
 این استاد تلاشگر مورد اعتماد نظام و انقلاب هستند که انشالله با  حساسیت و همراهی کسانی که دل در گرو نظام  اسلامی دارند خواهند توانست باور ها را بیش از گذشته متوجه ارزشهای نظام کنند و به حمدالله توفیقات متعددی هم در این زمینه داشتند.
 و سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد
15.7.97

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 700 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم