05 فروردين, 1398

برنامه‌‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌­ها رونمایی می‌ شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۵۰ درصد درآمدهای غیرشهریه ­ای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید از اقتصاد دانش ­بنیان حاصل شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه ویدئو کنفرانس دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با دبیران هیأت امنای استانی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این جلسه با تأکید بر اقتصاد و اشتغال دانش­ بنیان گفت: با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اشتغال دانش­ بنیان، هیچ مرکز رشدی نباید تعطیل شود، بلکه باید تقویت، حمایت و توسعه یابد.

وی با بیان اینکه برنامه­‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در استانها بزودی رونمایی خواهد شد اظهار داشت: براساس مزیت‌های منطقه­‌ای، مأموریت و برنامه‌هایی را برای استان­های دانشگاه آزاد اسلامی تعریف کردیم؛ به عنوان مثال برای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مأموریت امنیت غذایی، برای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد منسوجات و پوشاک و برای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی چرم و پوشاک را تعیین کردیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه فناوری نانو خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه با ارائه ۲۲۰ محصول فناورانه و دستاوردهای پژوهشی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور خوش درخشید و افتخاری دیگر کسب کرد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هدف دانشگاه از توسعه مراکز رشد، پارک­ های علم و فناوری و شرکت­ های دانش ­بنیان، حل مسائل کشور و درآمدزایی است گفت: رؤسای استانی دانشگاه آزاد اسلامی صرفاً به دنبال توسعه مراکز تحقیقاتی خویش نباشند، بلکه با تدوین برنامه­ های درآمدزایی و ارائه طرحهای دانش ­بنیان علاوه بر حل مسائل و معضلات کشور در زمینه‌های گوناگون، منابع درآمدی جدیدی نیز ایجاد کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: ۵۰ درصد درآمدهای غیرشهریه ­ای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید از اقتصاد دانش ­بنیان حاصل شود که این امر نیازمند برنامه ­ریزی براساس مزیت­ های منطقه­ ای است و رؤسای واحدهای دانشگاهی باید به جد تحقق آن را دنبال کنند.

دکتر طهرانچی خطاب به رؤسای استانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: باید تا پایان امسال ۴۰ دبیرخانه برنامه­های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در استان­های مختلف کشور راه ­اندازی شود که تمامی مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و شرکت­های دانش ­بنیان را در بر­گیرد تا تلاش همه اینها معطوف به سرمایه‌گذاری و بهره‌وری شود.

وی با تأکید بر تغییر فرهنگ سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اعضای هیأت علمی مستعد و توانمند را شناسایی کنید و از پتانسیل و توان علمی آنان در پروژه ­های تحقیقاتی مختلف بهره ببرید.

استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی درباره طرح پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با عنوان «صندلی واقعیت مجازی» با کاربرد شهربازی ها اظهار داشت: تمامی محصولاتی که ویژه کودکان و نوجوانان ساخته می­‌شود باید یک پیوست فرهنگی و تربیتی داشته باشد که توسط روان­ شناسان زبده به تأیید رسیده باشد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در طرح­‌های پژوهشی صرفاً به دنبال کسب درآمد و ایجاد منابع مالی جدید برای دانشگاه نباشید؛ بلکه منافع ملی و مصالح جامعه را نیز در نظر داشته باشید.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی افزود: واحدهای دانشگاهی هیچ سهامی در شرکت­های دانش ­بنیان ندارند و اصل کار بر اقتصاد دانش­ بنیان و فروش پتنت است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌­های مختلف باید نمایشگاه دائمی از محصولات و دستاوردهای پژوهشی واحدهای دانشگاهی خود داشته باشد اظهار داشت: این دانشگاه افتخار کشور است و همچنان افتخار کشور باقی خواهد ماند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 648 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم