برگزاری مراسم افتتاحیه المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور (فوتوالی) در سما واحد یزد

مجتمع آموزشی و فرهنگی سما یزد میزبان افتتاحیه المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور (فوتوالی) با حضور دکتر رحیمی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد یزد، دکتر جعفری رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بومی محلی، آقای شریعتی مدیر کل اداره ورزش و جوانان یزد، آقای مقیمی فرماندار اردکان و تنی چند از مسئولین ورزشی کشور و یزد بود.

در این مراسم دانش آموزان سمایی با اجرای برنامه های زیبا و فرحبخش خاطره خوبی را در ذهن شرکت کنندگان از 19 استان کشور به یادگار گذاشتند.
یادآوری می گردد المپیاد استعداد های برتر ورزش کشور به میزبانی اداره ورزش و جوانان استان یزد، در قالب ۲۹ رشته بانوان و ۳۹ رشته آقایان در رده‌های سنی 12 تا 15 سال برگزار مي گردد.
مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در یکشنبه, 11 آذر 1397 ساعت 14:40

insta            Telegram            Telegram