29 اسفند, 1397

بازديد رئيس نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي يزد از مدارس سما واحد يزد

بازدید رئيس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از مدارس سما واحد یزد

حجت‌الاسلام والمسلمین زارع رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و دکتر دهقانی معاونت محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از مدارس سما واحد یزد بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی واحد یزد، در این مراسم از چند کلاس دوره های مختلف دخترانه و پسرانه بازدید به عمل آمد و به دانش آموزان پیشتاز در امور فرهنگی جوایزی به عنوان یادبود اهدا گردید. پس از آن، نشستی با محوریت موضوعات مربوط به مسائل فرهنگی و ایجاد ارتباط میان آموزگاران و دانش آموزان با حضور معاونین و آموزگاران آن مدارس برگزار شد. حجت الاسلام زارع در این جلسه ضمن قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته در سما واحد یزد، موفقیتهای فرهنگی به دست آمده در مجموعه سما را نتیجه تلاش و زحمات تک تک مدیران، آموزگاران و کارکنان سمایی بر شمرد که با روحیه فرهنگی خود توانسته اند باعث پیشرفت این مجموعه شوند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 508 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم