بازديد رئيس نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي يزد از مدارس سما واحد يزد

بازدید رئيس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از مدارس سما واحد یزد

حجت‌الاسلام والمسلمین زارع رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و دکتر دهقانی معاونت محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از مدارس سما واحد یزد بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی واحد یزد، در این مراسم از چند کلاس دوره های مختلف دخترانه و پسرانه بازدید به عمل آمد و به دانش آموزان پیشتاز در امور فرهنگی جوایزی به عنوان یادبود اهدا گردید. پس از آن، نشستی با محوریت موضوعات مربوط به مسائل فرهنگی و ایجاد ارتباط میان آموزگاران و دانش آموزان با حضور معاونین و آموزگاران آن مدارس برگزار شد. حجت الاسلام زارع در این جلسه ضمن قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته در سما واحد یزد، موفقیتهای فرهنگی به دست آمده در مجموعه سما را نتیجه تلاش و زحمات تک تک مدیران، آموزگاران و کارکنان سمایی بر شمرد که با روحیه فرهنگی خود توانسته اند باعث پیشرفت این مجموعه شوند.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram            Telegram