03 ارديبهشت, 1398

بازديد هيات ارزيابي رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از واحد يزد

هيات ارزيابي رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي

در بيمارستان شاه ولي يزد تغيیر و تحولات مناسبي انجام شده است

دكتر حسينچي و هيات همراه جهت ارزيابي و بررسي زيرساخت هاي لازم براي اختصاص رشته هاي جديد علوم پزشكي، از دانشكده پزشكي علي ابن ابي طالب و بيمارستان مرحوم شاه ولي دانشگاه آزاد اسلامي يزد بازديد و از تغيرات انجام شده اخير در بيمارستان اعلام رضايت نمودند .

DSC08692

به گزارش خبرنگار آنا در اين بازديد كه با همراهي دكتر اسلامي رئيس واحد يزد و دبيرهيات امنا استان و همچنين دكتر اعرافي رئيس دانشكده پزشكي و بيمارستان مرحوم شاه ولي و تعدادي از پزشكان و مديران بيمارستان همراه بود ابتدا از فضاي فيزيكي ، امكانات موجود و توانمندي هاي آموزشي و پژوهشي دانشكده علي ابن ابي طالب بازديد به عمل آمد.
همچنين در ادامه هيات ارزياب با حضور در بيمارستان شاه ولي، در ابتدا اقدام به افتتاح مجموعه بازسازي شده ورودي اورژانس كه مدتي در دست تعميرات بوده است نموده، و پس از آن بخش دندان پزشكي بيمارستان را نيز افتتاح و نهايتا از بخشهاي مختلف بيمارستان بازديد به عمل آوردند و سپس با حضور در دفتر مدير بيمارستان به بررسي مسائل و ارائه راهكار جهت بازدهي و كسب نتايج بيشتر براي اين مجموعه نمودند .

DSC08774

لازم به ذكر است پس از طرح تجميع يك و تغير سيستم مديريتي بيمارستان ، تغيرات اساسي در اين حوزه انجام شده است كه از جمله آن بازسازي 80 درصدي فضاي فيزيكي و هتلينگ بيمارستان ، تجهيز و ارتقاء آزمايشگاه ، راه اندازي بخشهاي زنان ، اتاق عمل ، داروخانه ،دندانپزشكي و پيوند مو مي باشد .

۲۰۱۵۰۹۱۵ ۱۰۱۹۱۳

همچنين راه اندازي بخشهاي NICU - CCU- چشم ، گوش و حلق و بيني، اندسكوپي و كلونوسكوپي نيز از جمله فعاليت هاي در دست اقدام بيمارستان مي باشد .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در سه شنبه, 17 شهریور 1394 05:27

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

4200349