28 اسفند, 1397

برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با قوانين و اصول مالكيت فكري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد

كارگاه آموزشي آشنايي با قوانين و اصول مالكيت فكري با همكاري حوزه معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي و پارك علم و فناوري يزد در دانشگاه آزاد اسلامي يزد برگزار شد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا ، دكتر محمد ميرجليلي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي يزد گفت : كارگاه آشنايي با قوانين و اصول مالكيت فكري ويژه اعضاي هيات علمي ، كارمندان و دانشجويان در سالن آمفي تئاتر دكتر سلطاني برگزار شد .
ميرجليلي افزود : موضوعات مطرح شده در اين كارگاه معرفي اقسام مالكيت تفكري شامل : مالكيت ادبي ، هنري و مالكيت صنعتي ، معرفي اقسام مالكيت صنعت از جمله اختراعات ، طرح هاي صنعتي و علائم تجاري ، تشريح قوانين مالكيت فكري در ايران ، تشريح اسرار تجاري ،تعريف مفاهيم و واژگان تخصصي در حوزه مالكيت فكري و معرفي دفتر مالكيت فكري پارك علم و فناوري و خدمات آن می باشد .
لازم به ذكر است به شركت كنندگان در این کارگاه آموزشی گواهينامه معتبر از پارك علم و فناوري اعطا خواهد شد .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 563 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم