معاون سیاسی استاندار یزد:رفع تحریم ها پیروزی بزرگ برای مردم و همه ارکان نظام است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد آغاز اجرای برجام و رفع تحریم های ظالمانه را به ملت ایران و مردم دارالعباده یزد تبریک گفت و اظهار کرد: این پیروزی به مردم و همه ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تعلق دارد.

به گزارش خبرنگار آنا ، محمد علی طالبی در آیین نمادین زنگ اقتدار ملی، عزت اسلامی و ایرانی آباد که در مجموعه آموزشی، فرهنگی سماء دانشگاه ازاد اسلامی واحد یزد برگزار شد رهبری های مدبرانه مقام معظم رهبری را نقطه وفاق، همدلی و همراهی ملت و دولت خواند و افزود: تدبیر دولتمردان جمهوری اسلامی ایران تضمین کننده آینده درخشان کشور است.
وی اظهار امیدواری کرد به لطف خداوند متعال دولت جمهوری اسلامی بتواند با برطرف کردن مشکلات موجود در فضای همدلی و با آرامش به مسئولیت خطیر خود در جهت خدمت به مردم عمل کند.

bbbbbbbbbbbbbbbbb2222
طالبی خاطرنشان کرد: اگرچه برخی سوء تدبیرها و کینه توزی های دشمنان، مشکلات اقتصادی امروز را در کشور رقم زده است، اما تدبیر امروز، آینده ای درخشان را مقابل دانش آموزان قرار می دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان ازدانش آموزان خواست رسالت اصلی خویش را جدی بگیرند و برای کسب علم، تربیت و مهارت های زندگی فردی و اجتماعی تمام همت خود را به کاربندند.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb333333
در ادامه این آیین دانش آموزان مقاله، شعر و سرودهای حماسی خود را با موضوعات اقتدار ملی، عزت اسلامی و آبادانی ایران قرائت کردند.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb000

آخرین ویرایش در سه شنبه, 29 دی 1394 ساعت 11:21