بدرقه گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد

تنها تیم تواشیح دانشگاه آزاد اسلامی راه یافته به مرحله نهایی مسابقات اوقاف و امور خیریه کشور با حضور در دفتر ریاست دانشگاه و تقدیم تندیس سازمان اداره اوقاف و امور خیریه به رئیس واحد راهی مسابقات نهایی در استان آذربایجان شرقی شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال دانشگاه موفق شد برای نخستین بار به عنوان تنها تیم راه یافته به مرحله پایانی مسابقات تواشیح اداره اوقاف و امور خیریه راه یابد. این تیم دانشجویی عصر روز شنبه به صورت مستقیم در شبکه قرآن و در خلال این مسابقات اجرای زنده خواهد داشت به همین مناسبت مراسم بدرقه‌ای با حضور دکتر معصومه طباطبایی رئیس واحد،حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام دکتر کمال خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی،دکتر محمدرضا احمدزاده مدیر کل روابط عمومی و دکتر محمد حسین جعفری رئیس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه و جمعی دیگراز مدیران برگزار و برای آنها آرزوی توفیق گردید.
در این مراسم ابتدا علی زادمهر سرپرست گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال تاریخچه ای از شکل گیری این گروه ، افتخارات کسب شده ،اهداف و برنامه های آینده را بیان کرد در ادامه حجت الاسلام زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت:«خوشحالم امروز در جمعی قرار دارم که به بالندگی رسیده اند و دانشجویان این گروه باید از بستر مناسب ایجاد شده برای جذب دانشجویان مستعد دیگر و نیرو پروری اقدام کننند. موفقیت‌های این گروه قرآنی می تواند بستر مناسب ترویج قرآن در دانشگاه باشد و بهترین روش تبلیغ برای جذب دانشجویان در این مسیر تبلیغات چهره به چهره است.»
دکتر خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی تأثیر سرود قرآنی و تواشیح را بسیار مثبت دانست و گفت:«تیم دانشجویی شمیم وصال دانشگاه آزاد مایه مباهات و افتخار است و باید از تأثیر سرود قرآنی و تواشیح برای جذب مخاطب استفاده کنند.»
دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیز ضمن تبریک این موفقیت به گروه تواشیح خواست با توکل برخداوند متعال و با به کار بردن تمام داشته‌های خود در مرحله پایانی این مسابقات نیز موفق باشند و بار دیگر نام دانشگاه آزاد اسلامی را در این مسابقات بر سرزبان‌ها بیندازند.
در پایان این مراسم علی زادمهر مسئول گروه تواشیح شمیم وصال یزد تندیس اداره اوقاف و امور خیریه استان به تیم راه یافته به مرحله نهایی مسابقات را به دکترمعصومه طباطبایی رئیس واحدیزد تقدیم و رئیس واحد یزد و مسئولان نیز با اهدا کتاب برای گروه تواشیح شمیم وصال یزد آرزوی موفقیت کردند.

IMG 4470 Copy