شاکریان

*** اطلاعيه ***

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پورتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.

قابل توجه دانشجويان برق

مشخصه 11647 درس سيستمهاي كنترل خطي بعلت نرسيدن به حد نصاب حذف و در مشخصه 11611 ادغام شده است.

اطلاعيه مهم

طبق مصوبه شوراي پژوهشي دانشگاه از ترم جاري ( اول 96-95) دانشجويان حداقل 15 روز پس از تاريخ تاييد داور در پورتال مي توانند از پايان نامه خود دفاع نمايند.

(ملاك تاريخ تاييد داور در پورتال مي باشد.)

لذا خواهشمند است دانشجويان 15 روز قبل از دفاع ، پس ازتعيين داور در فرمهاي دفاع و ارائه يك نسخه پايان نامه به مدير گروه و داور و اطمينان از تاييد داور در پورتال فرمهاي آمادگي دفاع را به پژوهش تحويل دهند.

بديهي است مسئوليت مشكلات ناشي از عدم دقت در اين موضوع بعهده دانشجو مي باشد.

**تاريخ دفاع پس از ثبت در فرم آمادگي دفاع و تاييد به هيچ عنوان تغيير نمي كند.

لطفا با هماهنگي كامل اساتيد تاريخ دفاع را تعيين نماييد تا با مشكل مواجه نشويد.

به استحضار دانشجويان گرامي مي رساند كارت ورود به جلسه امتحانات پايان ترم نیمسال اول 96-95 ، از تاريخ 11 دي ماه 95 ساعت 10 صبح از سامانه دانشجويان قابل دريافت خواهد بود . در صورت وجود اشكال در دريافت كارت ورود به جلسه، نسبت به رفع اشكال در مدت زمان باقي مانده اقدام نموده و كارت ورود به جلسه دريافت نمائيد

برای دیدن لیست اسامی حذف شده به ادامه مطلب مراجعه کنید.

دانشجوياني كه در ترم جاري براي دفاع آمادگي دارند (31/ 6/ 95 )

فرمهاي آمادگي دفاع را حد اكثر تا مورخ 21 /6 /95 به پژوهش دانشكده تحويل نمايند.

خارج از تاريخ ياد شده اقدامي انجام نمي گردد.

اطلاعيه

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پرتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.

دانشجويانيكه آزمايشگاه مدار مخابراتي وآزمايشگاه تكنيك پالس (دكتر پوراحمدي)گروه بندي شده اند روز يكشنبه مورخ 3 /5/ 95 ساعت  8 صبح در محل آزمايشگاه حضور بهم رسانند

اطلاعيه مهم

دانشجوياني كه دروس آزمايشگاه را درتابستان 95 اخذ نموده اند

جهت گروه بندي طبق تاريخ اعلام شده در آزمايشگاههاي مربوطه حضور بهم رسانند .

قابل توجه دانشجويان گرامي

عناوين درورس ذيل با علت به حد نصاب نرسيدن حذف گرديده است.

قابل توجه دانشجويان كارشناسي ورودي بهمن 92  و ورودي مهر 93

دانشجويان محترم گروه مهندسي برق جهت تعيين اوليه گرايش (الكترونيك يا قدرت) حداكثر تا روزدوشنبه مورخ95/3/31   به دفتر گروه مراجعه نماييد .

به دانشجوياني كه خارج از موعد مقررمراجعه نمايند ترتيب اثر داده نخواهد شد.

باتشكر-   آموزش گروه مهندسي برق