راه یابی گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مرحله نهایی مسابقات سازمان اوقاف

گروه تواشیح شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق شد به مرحله نهایی مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه راه یابد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه  گروه تواشیح شمیم وصال موفق شد برای نخستین بار به مرحله نهایی بزرگترین رویداد قرآنی سازمان امور اوقاف و امور خیریه راه یابد.
این مسابقات که دوره بیست و دوم خود را پشت سر می گذارد در مرحله مقدماتی با شرکت 21 تیم در قالب دو گروه برگزار شد که شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد در گروه اول قرار داشت و موفق شد به مرحله نهایی راه یابد در این گروه تیم هایی از استانهای خوزستان، قم ، آذربایجان شرقی به مرحله نهایی راه یافتند .
مرحله نهایی مسابقات تواشیح در روز 11 شهریور ماه به میزبانی آذربایجان غربی برگزار می گردد.
گروه تواشیح شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد چندی پیش نیز موفق شده بود پس از کسب امتیازهای لازم و عنوان اولی به مرحله نهایی مسابقات در دانشگاه آزاد اسلامی راه یابد که مرحله پایانی این مسابقات نیز در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد.
از افتخارات گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال یزد می توان به
کسب چندین رتبه اول مسابقات منطقه ای در دانشگاه آزاد اسلامی
کسب رتبه سوم مسابقات جشنواره بین المللی دانشگاهی رضوی
کسب رتبه سوم مسابقات سراسری سرود و تواشیح سازمان بسیج دانشجویی
و توفیق اجرای چندین مرتبه در کنار حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) اشاره کرد.