جشنواره عکاسی موبایلی با موضوع شهر جهانی یزد برگزار می‌شود

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از جشنواره عکاسی موبایلی با موضوع شهر جهانی یزد خبر داد و گفت: هدف از برگزاری جشنواره عکاسی معرفی جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهر یزد به علاقه‌مندان از نگاه دوربین تلفن همراه است.

دکتر محمدرضا احمدزاده در این باره به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: «هدف از برگزاری این جشنواره معرفی جاذبه های تاریخی شهر یزد به علاقه‌مندان به صنعت گردشگری و گردشگران خارجی است تا با استفاده از امکانات شبکه‌های اطلاع رسانی تلفن همراه دامنه گسترده تری از گردشگران را به یزد دعوت کرده و در شناسایی و معرفی آثار تاریخی و باستانی شهر سهیم باشیم.»

احمدزاده با اعلام شرایط شرکت در مسابقه و با توجه به تقویم برگزاری این جشنواره اظهار کرد: «ارسال آثار از دوشنبه ۲۰ شهریور جاری آغاز شده و به مدت یک هفته تا دوشنبه ۲۷ شهریور ادامه خواهد داشت.»

وی خاطرنشان کرد: «داوری آثار روز سی ام شهریور انجام و اسامی برندگان در آخرین روز از ماه شهریور اعلام می شود. شرکت برای همگان آزاد بوده و هر نفر می تواند فقط یک عکس را به دبیرخانه ارسال کند و ارسال اثر فقط از طریق ربات جشنواره به آدرس @iau2020bot امکان پذیر بوده و به عکس های ترکیبی و ویرایش شده توسط هر نرم افزاری امتیاز مسابقه تعلق نمی گیرد و قطعاً ارسال کننده عکس مالک اثر شناخته خواهد شد.»
به گزارش خبرنگار آنا، جشنواره عکاسی موبایلی با موضوع شهر جهانی یزد به همت روابط عمومی و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و دانشکده هنر و معماری واحد یزد از بیستم شهریور به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.