اخبار گروه محیط زیست

اخبار گروه محیط زیست (5)

قابل توجه دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست:

دانشجویانی که در تاریخ 30 آذرماه در امتحان جامع  (کتبی) شرکت کرده اند لازم است در مصاحبه ای که در تاریخ چهارشنبه 29 دی ماه ساعت ۹ برگزار خواهد شد شرکت نمایند.

قابل توجه دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست

نظر به برگزاري امتحان جامع دانشجويان دكتري آلودگي محيط زيست در 30 آذر ماه 1395 اسامي اساتيد و دروس امتحاني جهت برگزاري امتحان جامع بدین شرح است:
1- توسعه پايدار و منابع طبيعي ( دكتر بيژن مقصود لو )
2-عناصر كمياب در محيط زيست ( دكتر معصومه طباطبايي )
3- رابطه متقابل انسان و اكوسيستم ( دكتر سيد ابوالقاسم ميرحسيني )

قابل توجه اساتید و دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست

امتحان جامع نیمسال اول 96-95 در تاریخ 30 آذزماه 1395 برگزار خواهد شد. شایان ذکر است دانشجویانی که تصمیم به شرکت در این آزمون را دارند حداقل دو هفته پیش از این تاریخ جهت انجام امور اداری و چک کردن واحدها به دفتر دانشکده مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری

جلسه شورای پژوهشی دانشکده درتاریخ سه شنبه 2 آذرماه 1395 برگزار خواهد شد. خواهشمند است مستندات لازم جهت بررسی موضوع پایان نامه دانشجویان دکتری ( فرم بررسی موضوع ، پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک و مدارک اساتید در صورتیکه استاد راهنما یا مشاور انتخابی جز هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نمیباشد) و پوروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد (پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک) را حداکثر تا 29 آبان 1395 به دفتر پژوهشی دانشکده تحویل داده شود. لازم به ذکر است در صورت عدم ارسال مدارک مورد نیاز تا تاریخ ذکر شده موضوع یا پوروپوزال دانشجو در جلسه شورا قابل ارائه نمیباشد.

قابل توجه دانشجویان دکتری پژوهش محور

فرم هاي مربوط به اخذ تاييديه پروپوزال و گزارش شش ماهه از پيشرفت پايان نامه دانشجويان دكتری پژوهش محور بر روي سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد( www.iauyazd.ac.ir) درقسمت فرم هاي حوزه معاونت پژوهش و فناوري بارگذاري شده است. دانشجويان دكتری پژوهش محور ملزم به ارائه گزارش شش ماهه از پيشرفت كار پايان نامه و اخذ تاييديه از شوراي تخصصي گروه، شوراي پژوهشي دانشكده و در نهايت  شوراي پژوهشي دانشگاه مي باشند. خواهشمند است به این امر توجه نموده و در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرمهای مربوطه و تحویل آن به کارشناس پژوهشی دانشکده اقدام نمایید.همچنين در ترم اول فرم اخذ تاييديه پروپوزال را تكميل نموده و پس از اخذ تاييديه شوراي تخصصي گروه، به دفتر پژوهشی دانشکده تحویل نمایید.