طباطبایی رئیس واحد یزد؛ شهادت محسن حججی درس رادمردی، پایبندی به اعتقادات، دفاع از آزادگی و مبارزه با اسلام ستیزی است

دکتر معصومه طباطبایی رئیس واحد یزدگفت:«برنامه امروز ما مزین به زیارت عاشورا و بزرگداشت شهید حججی و تجلیل از آزادگان است که باعث برکت است.»

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه با دعوت ریاست دانشگاه و با حضور پرشور کارکنان، جلسه زیارت عاشورا این هفته دانشگاه رنگ و بوی معنوی خاص داشت در این مراسم دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت شهید مدافع حرم محسن حججی به دست دشمنان اسلام و تکفیری های جنایت کار اظهار کرد:«در هفته اخیر مطالب بسیاری از شهید مدافع حرم محسن حججی خواندیم و تصاویر به شهادت رسیدن ایشان دست به دست می شد و انسان به این واقعیت می رسد که چگونه می تواند نزد پروردگار خود والامقام و عزیز گردد و در مقابل شیوه شهادت رسیدن ایشان توسط گروه تفکیری داعش پست بودن انسان را بیانگر است.»
طباطبایی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص آزادگان گفت: «معظم له می فرمایند: ]دوره اسارت قرن های کوتاه شده است که آزادگان را به الماس هایی تبدیل کرده است [ و واقعاً آزادگان الماس های گرانقدری هستند که باید قدر آنها را بدانیم. »
وی از زحمات آزاده سرافراز سید حسین فرمی باف که در پست های حراست و ستاد شاهد و ایثارگران زحمات زیادی کشیدند تشکر و قدردانی کرد.
طباطبایی از کلیه همکاران خواست تا مشارکت حداکثری در فعالیتهای دانشگاه داشته و با تمام توان در مقطع حساس جذب دانشجو و معرفی دستاوردهای دانشگاه به متقاضیان بکوشند.