به میزبانی واحد یزد: کارگاه «سیاست‌های اقتصاد دانش‌بنیان» با تدریس معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به میزبانی واحد یزد:

کارگاه 8 ساعته ویژه رئیسان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ یزد، کرمان، اصفهان و چهارمحال و بختیاری 13 دی با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد یزد برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، بر اساس ابلاغیه دکتر فریدون رهنمای رودپشتی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان و با تدریس دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، ارگاه یک روزه «سیاست‌های اقتصاد دانش‌بنیان» برگزار می‌شود.
دکتر داوود ثمری مدیر کل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و دکتر توکلی طرقی مسئول پارک علم و فناوری نیز در این کارگاه حضور خواهند داشت.