برگزاری مسابقه عکاسی توسط کانون علمی فرهنگی طلوع دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) واحد یزد

کانون علمی فرهنگی طلوع دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب(ع) واحد یزد مسابقه عکاسی برگزار می کند

محمد مهدی پژاوند دبیر کانون طلوع :«هدف از برگزاری مسابقه کشف استعدادهای دانشجویی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا محمد مهدی پژاوند دبیر کانون فرهنگی طلوع دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) دانشگاه آزاد اسلامی یزد از در مصاحبه ای با خبرنگار دانشگاه از برگزاری مسابقه عکاسی خبر داد.
آقای پژواند شما به عنوان دبیر کانون علمی و فرهنگی طلوع هدفتان را از طراحی و اعلام چنین مسابقه ای بفرمائید.
به نام خالق زیبایی ها ...هدف از این مسابقات در وهله اول کشف استعدادهای مختلف هنری دانشجویانی است که خود را به مجموعه دانشجویی و دانشگاهی ثابت نکرده اند و در مرحله بعد،حمایت و تشویق از عکاس-هنرمندانِ عزیزِ دانشجو.
برای این مسابقه چه محورهای در نظر گرفته شده است؟
مسابقات در ۳ محور برگزار میشود که هر سه محور از لحاظ مفهومی واقعا غنی و کامل هستند.سعی شده از موضوعات جدید و جذاب استفاده بشود. این محورها عبارتند از : دانشگاه زیر ذره بین، دانشگاه اسلامی، یک بیت شعر
آیا هر دانشجو می تواند در هر دو زمینه موبایلی و حرفه ای شرکت کند؟ در هر بخش چند عکس؟
بله ،مانعی نداره دانشجویان میتوانند در هر بخش تنها یک عکس رو ارسال کنند.
ملاک در انتخاب عکس برگزیده چیست؟
داوری عکس ها به این صورت است که نیمی از نمره توسط تیم داوری در نظر گرفته می شود و نیمی دیگر را دانشجویان و بازدیدکنندگان ثبت خواهند کرد که پس از جمع بندی شرکت کنندگان در 18 عنوان حائز رتبه بندی خواهند شد.
آیا برنامه خاصی برای عکس های برگزیده دارید؟
با توجه به هماهنگی با معاون فرهنگی و دانشجویی، مقرر شد نمایشگاهی از عکس های ارسالی برپا گردد و با کسب اجازه از صاحبان اثر با نام آنها تابلوهایی از بهترین ها در دانشکده ها نصب گردد.

photo 2018 04 24 12 14 38

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 05 ارديبهشت 1397 ساعت 08:54