اخبار گروه اصلاح نباتات

اخبار گروه اصلاح نباتات (3)

قابل توجه دانشجویان دکتری اصلاح نباتات

نظر به برگزاري امتحان جامع دانشجويان دكتري اصلاح نباتات در 30 آذر ماه 1395 اسامي اساتيد و دروس امتحاني جهت برگزاري امتحان جامع بدین شرح است:

1- ژنتیک بیومتری (دکتر قاسم محمدی نژاد)

2- اصلاح و مقاومت گیاهان به تنش های غیر زیستی (دکتر روح الله عبدالشاهی)

3- مهندسی ژنتیک ( دکتر منصور کلانتر)

قابل توجه اساتید و دانشجویان دکتری اصلاح نباتات

امتحان جامع نیمسال اول 96-95 در تاریخ 30 آذزماه 1395 برگزار خواهد شد. شایان ذکر است دانشجویانی که تصمیم به شرکت در این آزمون را دارند حداقل دو هفته پیش از این تاریخ جهت انجام امور اداری و چک کردن واحدها به دفتر دانشکده مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان دکتری

جلسه شورای پژوهشی دانشکده درتاریخ سه شنبه 2 آذرماه 1395 برگزار خواهد شد. خواهشمند است مستندات لازم جهت بررسی موضوع پایان نامه دانشجویان دکتری ( فرم بررسی موضوع ، پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک و مدارک اساتید در صورتیکه استاد راهنما یا مشاور انتخابی جز هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نمیباشد) و پوروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد (پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک) را حداکثر تا 29 آبان 1395 به دفتر پژوهشی دانشکده تحویل داده شود. لازم به ذکر است در صورت عدم ارسال مدارک مورد نیاز تا تاریخ ذکر شده موضوع یا پوروپوزال دانشجو در جلسه شورا قابل ارائه نمیباشد.