مدیران تربیت بدنی دانشگاههای استان یزد در نشست راههای همکاری بیشتر ورزشی بین دانشگاههای استان را بررسی کردند.

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در جلسه ای با حضور مدیران تربیت بدنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی راههای همکایر بیشتر دانشگاهها با محوریت افزایش فعالیت های ورزشی بین دانشگاهی برگزار شد.
امید ستوده نیا رئیس هیأت ورزشهای دانشجویی استان یزد در این نشست گفت:«مدیران تربیت بدنی نقش اساسی و ارزنده ای در فعالیت های پر شور و نشاط دانشجویان دارند و قطعاً تربیت بدنی در مراکز آموزش عالی می تواند با معرفی برنامه های ورزشی همگانی و قهرمانی در دانشگاهها راه درستی را در حفظ وارتقاء شادی در بین جوانان دانشجو داشته باشد.»
ستوده نیا با اشاره به کار موفق و مشترک سال گذشته همه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان در برگزاری نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان استان یزد آن را رسم المشق کارهای مشترک دیگر در بین دانشگاهها دانست و گفت:«امسال نیز کارهای مشترکی بین دانشگاهها تعریف خواهد شد و سعی خواهیم کرد کارهای مشترک را در تمامی دانشگاهها به اجرا بگذاریم و از تمرکز زدایی دوری کنیم برای مثال هر دانشگاهی را میزبان یک یا دو رشته ورزشی کنیم تا دانشجویان با دیگر محیط های آموزشی استان نیز آشنا شده و هر دانشگاهی خود را در انجام این امر مهم شریک و سهیم بداند.»
در این نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه یزد، دانشگاه علم و هنر، دانشگاه جواد، دانشگاه حضرت رقیه، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه جامع علمی و کاربردی حضور داشتند.

insta            Telegram