برگزاری جلسه هفدهم شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی یزد

هفدهمین شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد

با حضور دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد، دکتر سید ابوالقاسم میرحسینی رئیس دبیرخانه هیأت امناء و معاونان دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هفدهمین شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی این استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر محمدرضا دهقانی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد و رییس شورا تخصصی ضمن تبریک اعیاد با برکت شعبانیه و انتصاب دکتر میرحسینی به عنوان رییس دبیرخانه هیات امنای استان به تشریح وضعیت فرهنگی دانشگاه و برنامه های فرهنگی و دانشجویی واحد یزد در مناسبت های اعیاد فرخنده شعبانیه، هفته خوابگاه ها، هفته جوان، بزرگداشت مقام والای معلم و استاد، ماه مبارک رمضان و جشن فارغ التحصیلی پرداخت. وی بررسی سند فرهنگی و دانشجویی دانشگاه را بسیار ضروری دانست و از واحدهای استان خواست نقطه نظرات خود را در این زمینه به معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد یزد جهت انعکاس به سازمان ارسال کنند.
دکتر سید ابوالقاسم میرحسینی، رییس دبیرخانه هیات امنای استان یزد ضمن خیر مقدم و تشکر از معاونان و همکاران حوزه دانشجویی و فرهنگی واحدهای استان،کار فرهنگی شایسته را امری پیوسته با تأثیری بلند مدت دانست که می توان با آن دانشجویانی معتقد،انقلابی و دارای بصیرت دینی و سیاسی تربیت کرد. همچنین ایشان از معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدها خواست نسبت به جذب کمک های خیرین شهر جهت هزینه در امور فرهنگی واحدها اقدام کنند.
دکتر معصومه طباطبایی دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی از زحمات فعالان حوزه فرهنگی و دانشجویی واحدها، تقدیر و تشکر کرد و از تصمیم دانشگاه مبنی بر رتبه بندی واحدهای دانشگاهی بر اساس شاخص های بومی آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و تربیتی مستند بر سند فرهنگی دانشگاه اسلامی خبر داد.

insta            Telegram