اخبار کارشناسی ارشد و دکتری فنی مهندسی

اخبار کارشناسی ارشد و دکتری فنی مهندسی (4)

اطلاعيه مهم

طبق مصوبه شوراي پژوهشي دانشگاه از ترم جاري ( اول 96-95) دانشجويان حداقل 15 روز پس از تاريخ تاييد داور در پورتال مي توانند از پايان نامه خود دفاع نمايند.

(ملاك تاريخ تاييد داور در پورتال مي باشد.)

به استحضار دانشجويان گرامي مي رساند كارت ورود به جلسه امتحانات پايان ترم نیمسال اول 96-95 ، از تاريخ 11 دي ماه 95 ساعت 10 صبح از سامانه دانشجويان قابل دريافت خواهد بود . در صورت وجود اشكال در دريافت كارت ورود به جلسه،  نسبت به رفع اشكال در مدت زمان باقي مانده اقدام نموده و كارت ورود به جلسه دريافت نمائيد

دانشجوياني كه در ترم جاري براي دفاع آمادگي دارند (31/ 6/ 95 )

فرمهاي آمادگي دفاع را حد اكثر تا مورخ 21 /6 /95 به پژوهش دانشكده تحويل نمايند.

خارج از تاريخ ياد شده اقدامي انجام نمي گردد.

اطلاعيه

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پرتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.