كارت ورود به جلسه امتحانات

به استحضار دانشجويان گرامي مي رساند كارت ورود به جلسه امتحانات پايان ترم نیمسال اول 96-95 ، از تاريخ 11 دي ماه 95 ساعت 10 صبح از سامانه دانشجويان قابل دريافت خواهد بود . در صورت وجود اشكال در دريافت كارت ورود به جلسه،  نسبت به رفع اشكال در مدت زمان باقي مانده اقدام نموده و كارت ورود به جلسه دريافت نمائيد

آخرین ویرایش در سه شنبه, 19 ارديبهشت 1396 ساعت 10:39
شاکریان

*** اطلاعيه ***

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پورتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.