اداره برنامه ریزی آموزش

قابل توجه اساتيد و دانشجويان محترم

با عنايت به تغيير ساعات تابستاني كشور و لزوم هماهنگي با اوقات شرعي در جهت انجام فريضه نماز ظهر و عصر ، ساعت تشكيل كلاسها از 19 فروردين ماه 1397 به شرح ذيل مي باشد:

13 -- 11.30                      11.15 -- 9.45                                 9.30 -- 8

20 – 18                             18 -- 16                           16 -- 14

با آرزوي توفيق الهي –آموزش كل دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد

قابل توجه دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي 95 به بعد

با توجه به اينكه طبق آيين نامه جديد  از ورودي 95 به بعد نمره پايان نامه در معدل كل تاثيري ندارد و شرط دفاع از پايان نامه معدل كل 14 مي باشد ، لذا آن دسته از دانشجوياني كه كليه واحدهاي درسي  خود  به غير از پايان نامه را پاس نموده  و معدل كل 14 را كسب ننموده اند اجازه دفاع از پايان نامه خود را ندارند و  فقط يك نيمسال تحصيلي مي توانند تا سقف 10 واحد از دروسي كه نمره  كمتر از 14 كسب نموده اند  را اخذ تا درصورت كسب معدل 14   اجازه دفاع  داده شود . اين دسته از دانشجويان مي توانند جهت اخذ درس جبران معدل حداكثر تا زمان حذف و اضافه به آموزش دانشكده خود مراجعه نمايند.

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي دانشگاه ( غير پزشكي و پزشكي ) به قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول  همين سايت مراجعه نماييد.

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي دانشكده پزشكي  به قسمت  تقويم آموزشي در صفحه اول سايت مراجعه فرماييد.

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي نيمسال اول 97-96 به  قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه فرماييد.

بسمه تعالي

انتخاب واحد تابستان  از تاريخ 17 تيرماه لغايت 23 تيرماه به صورت اينترنتي مي باشد . ضمنا جهت اطلاعات بيشتر به تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه نماييد.

ضمنا جهت درخواست ميهماني از تاريخ 17 تير لغايت  21 تيرماه با مراجعه حضوري به  گروه  امكان پذير مي باشد.(فرم ميهماني در انتشارات ساختمان اداري موجود مي باشد)

قابل توجه دانشجويان محترم

جهت درخواست ميهماني ترم تابستان، از تاريخ  شنبه 17 تيرماه لغايت چهارشنبه 21 تيرماه  به گروه آموزشي  مراجعه نماييد. ضمنا فرم ميهماني را مي توانيد از انتشارات  ساختمان اداري (طاهري ) تهيه نماييد.

بسمه تعالي

تقويم آموزشي نيمسال تابستان 96-95  مربوط به رشته هاي غير پزشكي در قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول سايت دانشگاه قابل مشاهده مي باشد.

بسمه تعالي

دانشجويان محترم   مي توانيد جهت اطلاع از بخشنامه جديد ترم تابستان 96-95 به لينك زير مراجعه نماييد.

قابل توجه كليه اساتيد محترم و دانشجويان عزيز

كليه كلاسهاي روز جمعه 29 ارديبهشت به دليل همكاري بعضي از  اساتيد ،دانشجويان و كارمندان دانشگاه در حوزه هاي اجرايي و نظارت انتخابات  تعطيل اعلام مي گردد. كلاسهاي جبراني با هماهنگي اساتيد  به اطلاع دانشجويان رسانده خواهد شد.

insta            Telegram            Telegram