اداره برنامه ریزی آموزش

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي دانشكده پزشكي  به قسمت  تقويم آموزشي در صفحه اول سايت مراجعه فرماييد.

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي نيمسال اول 97-96 به  قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه فرماييد.

بسمه تعالي

انتخاب واحد تابستان  از تاريخ 17 تيرماه لغايت 23 تيرماه به صورت اينترنتي مي باشد . ضمنا جهت اطلاعات بيشتر به تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه نماييد.

ضمنا جهت درخواست ميهماني از تاريخ 17 تير لغايت  21 تيرماه با مراجعه حضوري به  گروه  امكان پذير مي باشد.(فرم ميهماني در انتشارات ساختمان اداري موجود مي باشد)

قابل توجه دانشجويان محترم

جهت درخواست ميهماني ترم تابستان، از تاريخ  شنبه 17 تيرماه لغايت چهارشنبه 21 تيرماه  به گروه آموزشي  مراجعه نماييد. ضمنا فرم ميهماني را مي توانيد از انتشارات  ساختمان اداري (طاهري ) تهيه نماييد.

بسمه تعالي

تقويم آموزشي نيمسال تابستان 96-95  مربوط به رشته هاي غير پزشكي در قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول سايت دانشگاه قابل مشاهده مي باشد.

بسمه تعالي

دانشجويان محترم   مي توانيد جهت اطلاع از بخشنامه جديد ترم تابستان 96-95 به لينك زير مراجعه نماييد.

قابل توجه كليه اساتيد محترم و دانشجويان عزيز

كليه كلاسهاي روز جمعه 29 ارديبهشت به دليل همكاري بعضي از  اساتيد ،دانشجويان و كارمندان دانشگاه در حوزه هاي اجرايي و نظارت انتخابات  تعطيل اعلام مي گردد. كلاسهاي جبراني با هماهنگي اساتيد  به اطلاع دانشجويان رسانده خواهد شد.

قابل توجه كليه دانشجويان محترم(غير پزشكي)

با توجه  به درگذشت حضرت آيت ا... هاشمي  و تغيير تاريخ امتحانات ، كليه دانشجويان مي توانند علاوه بر تاريخ هاي تقويم آموزشي  از روز شنبه  9 بهمن تا  دوشنبه 11 بهمن ماه  به صورت اينترنتي انتخاب واحد نمايند.

اداره برنامه ريزي آموزش

قابل توجه كليه دانشجويان ورودي 93 , 92

كليه دانشجويان ورودي 92 و 93 مي توانند در تاريخ سه شنبه 5 بهمن 96 نيز انتخاب واحد نمايند .

ضمنا كليه دانشجويان طبق تقويم آموزشي مي توانند در تاريخهاي 7 و 8 بهمن با تاخير انتخاب واحد نمايند.

قابل توجه كليه دانشجويان محترم:

جهت اطلاع از تاريخ جديد انتخاب واحد به قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه فرماييد.