اداره امتحانات و ثبت نمرات

به اطلاع مي رساند آخرين مهلت ثبت نمره درس سمینار 2 و 3 واحدی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی اخذ شده در نیمسال اول 96-95 بر اساس تقويم آموزشي واحد ، پایان مردادماه 96 می باشد اساتيد محترم نسبت به ثبت نمره و ارسال به اداره امتحانات اهتمام لازم را مبذول فرمايند . لازم به ذكر است پس از تاريخ هاي اعلامي ثبت نمره امکان پذیر نمي باشد .

دانشجويان گرامي نسبت به ارائه و پيگيري ثبت نمره ، اقدامات لازم را انجام دهند .

با سپاس - اداره امتحانات

دانشجوي گرامي

جهت رويت نمرات پايان ترم مي بايست ابتدا ارزشيابي استاد را از منوي خدمات دانشجويي - ورود اطلاعات ارزشيابي - انتخاب نيمسال تابستان 96-95  انجام دهید .

سپس در منوی آموزش - نمرات -مشاهده نمرات و اعتراض ، نمرات اعلام شده خود را ملاحظه نمائید .

با سپاس

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

احتراماً بر اساس ابلاغیه معاونت محترم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، بدينوسيله تاريخ جديد امتحانات لغو شده در تاريخ هاي 20 و 21 و 22 دي ماه 95 به شرح ذيل اعلام مي گردد :

:: برنامه جديد امتحانات دانشكده هاي علوم پايه،‌علوم انساني، فني و مهندسي ، مديريت ، كشاورزي و هنر ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95

دوم بهمن ماه 95

هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 سوم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95  چهارم بهمن ماه 95 هیچ گونه تغییری در مکان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .

:: برنامه جدید امتحانات دانشکده پزشکی ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95 ششم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 هفتم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95 هشتم بهمن ماه 95  هیچ گونه تغییری در ساعت و مکان امتحان صورت نگرفته است .

حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه

:

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

با عرض تسلیت به مناسبت رحلت جانسوز حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی امتحانات روزهای دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه 20 و 21 و 22 دی ماه 95 بر اساس اطلاعیه سازمان مرکزی برگزار نمی گردد و تاریخ امتحانات مذکور در کوتاهترین زمان متعاقبا اعلام خواهد شد .

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجويان كارداني و كارشناسي

آخرين مهلت اخذ و ثبت نمره معرفي به استاد در نيمسال تابستان 96-95 ، روز 15 شهریور ماه 96 مي باشد .

ضمنا طبق بخشنامه سازمان مركزي آخرین مهلت ثبت نمره معرفي به استاد در سایر نيمسالهاي تحصيلي  به شرح ذيل مي باشد:

نيمسال اول :30 دي ماه       دوره دوم : 31 خردادماه

به اطلاع می‌رساند کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال تابستان  95-94 از روز شنبه 23 مرداد ماه۹۵ از سامانه دانشجویان منوی آموزش - امتحانات - گزینه دریافت کارت ورود به جلسه قابل دریافت می‌باشد.

به اطلاع مي رساند آخرين مهلت ثبت نمره دروس كارآموزي ، پروژه نهايي ، كارورزي ، عمليات صحرايي و تمرين دبيري ( كارشناسي ) بر اساس تقويم آموزشي به شرح ذيل اعلام مي گردد اساتيد محترم براساس تقويم آموزشي نسبت به ثبت نمره و ارسال به اداره امتحانات اقدام لازم را مبذول فرمايند . لازم به ذكر است پس از تاريخ هاي اعلامي ثبت نمره امکان پذیر نمي باشد .

آخرين مهلت ثبت نمره كارآموزي ، پروژه نهايي ، كارورزي ، عمليات صحرايي و تمرين دبيري در دوره كارشناسي ، اخذ شده در نيمسال دوم و تابستان 95-94 ،‌ پايان دی ماه 95 مي باشد .

دانشجويان گرامي نسبت به ارائه و پيگيري ثبت نمره ، اقدامات لازم را انجام دهند .

با سپاس - اداره امتحانات

قابل توجه دانشجويان كارداني و كارشناسي

آخرين مهلت اخذ و ثبت نمره معرفي به استاد در نيمسال  تابستان 95 ، 15 شهریور ماه 95 مي باشد .

ضمنا طبق بخشنامه جديد سازمان مركزي تاريخ معرفي به استاد در نيمسالهاي تحصيلي  به شرح ذيل مي باشد:

نيمسال اول : 30 ديماه        نيمسال دوم :31 خرداد ماه       دوره تابستان : 15 شهريورماه

بدنبال ارایه نرم افزار همراه دانشگاه سازگار با سیستم عامل اندروید با همت همکاران فنی حوزه اطلاعات و آمار ، نرم افزار دانشگاه همراه با سیستم عامل ios طراحی و ارایه شد . دانشجویان می توانند این نرم افزار را از صفحه اصلی سایت دانشگاه یا اسکن بارکد زیر دانلود و پس از ثبت نام از امکانات مختلف این اپلیکیشن استفاده نمایند.

بزودی این نرم افزار بر روی windowsphone نیز ارائه خواهد شد .

ios android

download for  android                                                                                                                                  download for ios