اداره امتحانات و ثبت نمرات

azad_university_2_173021.png

به اطلاع مي رساند آخرين مهلت ارائه و ثبت نمره درس سمينار كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي اخذ شده در نيمسال دوم 96-95 بر اساس تقويم آموزشي ، 15 آبان ماه 96 اعلام مي گردد دانشجويان محترم نسبت به ارائه سمينار و اساتيد معزز نسبت به ثبت نمره و ارسال آن به اداره امتحانات اقدام لازم را مبذول فرمايند . لازم به ذكر است پس از تاريخ اعلامي ثبت نمره امکان پذیر نمي باشد .

دانشجويان گرامي نسبت به ارائه و پيگيري ثبت نمره ، اقدامات لازم را انجام دهند .

با سپاس - اداره امتحانات و ثبت نمرات

azad_university_2_173021.png

.:.جدول زماني قطعي برگزاري آزمون كتبي جامع دوره دكتري تخصصي -نيمسال اول 97-96 به تفكيك دانشكده .:.

.:. برگزاري امتحان جامع با توجه به تعداد دروس  در 4 نوبت در ساعتهاي 8 و 11 و 14 و 17 برگزار خواهدشد .:.

دانشكده روز تاريخ مكان برگزاري
نساجي و پلیمر -  فني و مهندسي يكشنبه 3 دي ماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
علوم پايه( شيمي ) -  كشاورزي و منابع طبیعی دو شنبه  2 بهمن ماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
علوم انساني چهارشنبه 6 دي ماه 96 سالن اجتماعات مهندسي
مديريت ، حسابداري و اقتصاد  سه شنبه  3 بهمن ماه 96 سالن اجتماعات مهندسي

توجه : ارائه فرم ها و تائيديه آزمون زبان حداکثر يك هفته قبل از برگزاري آزمون به كارشناس محترم تحصيلات تكميلي جهت صدور مجوز شركت در جلسه آزمون الزامي است  .

.:فرمها را از لینک زیر دانلود کنید:.

توجه ويژه : چاپ فرمها به صورت يكرو انجام شود .

مراحل تكميل فرم ها :

صفحه 1 از 6  : تكميل موارد درخواست دانشجو -تحویل به مدیرگروه جهت طرح در شوراي گروه و دریافت مجدد فرمها

صفحه 2 از 6 : - تكميل عناوين درسي ، تاريخ و ساعت امتحان توسط رييس دانشكده -دریافت تائیدیه آزمون زبان از اداره امتحانات -  تكميل قسمت دوم فرم توسط كارشناس تحصيلات تكميلي آقاي ظهیرالدین فاريابي واقع در ساختمان اداري دكتر طاهري -دفتر کارگزینی هیات علمی

صفحات 3 و 4 و 5 از 6 : فقط تكميل مشخصات دانشجويي

صفحه 6 از 6 : در صورتي كه نمره حدنصاب دفاع از رساله را كسب ننموده ايد ، این فرم را تکمیل نمائید .

كساني كه حد نصاب نمره دفاع از رساله را كسب نموده اند لازم نيست فرم صفحه 6 را تكميل نمايند .

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

احتراماً بر اساس ابلاغیه معاونت محترم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، بدينوسيله تاريخ جديد امتحانات لغو شده در تاريخ هاي 20 و 21 و 22 دي ماه 95 به شرح ذيل اعلام مي گردد :

:: برنامه جديد امتحانات دانشكده هاي علوم پايه،‌علوم انساني، فني و مهندسي ، مديريت ، كشاورزي و هنر ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95

دوم بهمن ماه 95

هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 سوم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95  چهارم بهمن ماه 95 هیچ گونه تغییری در مکان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .

:: برنامه جدید امتحانات دانشکده پزشکی ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95 ششم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 هفتم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95 هشتم بهمن ماه 95  هیچ گونه تغییری در ساعت و مکان امتحان صورت نگرفته است .

حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه

:

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

با عرض تسلیت به مناسبت رحلت جانسوز حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی امتحانات روزهای دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه 20 و 21 و 22 دی ماه 95 بر اساس اطلاعیه سازمان مرکزی برگزار نمی گردد و تاریخ امتحانات مذکور در کوتاهترین زمان متعاقبا اعلام خواهد شد .

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

به اطلاع می‌رساند کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال تابستان  95-94 از روز شنبه 23 مرداد ماه۹۵ از سامانه دانشجویان منوی آموزش - امتحانات - گزینه دریافت کارت ورود به جلسه قابل دریافت می‌باشد.

به اطلاع مي رساند آخرين مهلت ثبت نمره دروس كارآموزي ، پروژه نهايي ، كارورزي ، عمليات صحرايي و تمرين دبيري ( كارشناسي ) بر اساس تقويم آموزشي به شرح ذيل اعلام مي گردد اساتيد محترم براساس تقويم آموزشي نسبت به ثبت نمره و ارسال به اداره امتحانات اقدام لازم را مبذول فرمايند . لازم به ذكر است پس از تاريخ هاي اعلامي ثبت نمره امکان پذیر نمي باشد .

آخرين مهلت ثبت نمره كارآموزي ، پروژه نهايي ، كارورزي ، عمليات صحرايي و تمرين دبيري در دوره كارشناسي ، اخذ شده در نيمسال دوم و تابستان 95-94 ،‌ پايان دی ماه 95 مي باشد .

دانشجويان گرامي نسبت به ارائه و پيگيري ثبت نمره ، اقدامات لازم را انجام دهند .

با سپاس - اداره امتحانات

قابل توجه دانشجويان كارداني و كارشناسي

آخرين مهلت اخذ و ثبت نمره معرفي به استاد در نيمسال  تابستان 95 ، 15 شهریور ماه 95 مي باشد .

ضمنا طبق بخشنامه جديد سازمان مركزي تاريخ معرفي به استاد در نيمسالهاي تحصيلي  به شرح ذيل مي باشد:

نيمسال اول : 30 ديماه        نيمسال دوم :31 خرداد ماه       دوره تابستان : 15 شهريورماه

بدنبال ارایه نرم افزار همراه دانشگاه سازگار با سیستم عامل اندروید با همت همکاران فنی حوزه اطلاعات و آمار ، نرم افزار دانشگاه همراه با سیستم عامل ios طراحی و ارایه شد . دانشجویان می توانند این نرم افزار را از صفحه اصلی سایت دانشگاه یا اسکن بارکد زیر دانلود و پس از ثبت نام از امکانات مختلف این اپلیکیشن استفاده نمایند.

بزودی این نرم افزار بر روی windowsphone نیز ارائه خواهد شد .

ios android

download for  android                                                                                                                                  download for ios