اداره امتحانات و ثبت نمرات

راهنمای رویت نمرات جامع دکتری تخصصی

پس از ورود به سامانه دانشجویان در قسمت آموزش - نمرات - سوابق تحصیلی نمرات امتحان جامع قابل مشاهده می باشد .

موفق باشید

.::دانشجوي گرامي::.

جهت رويت نمرات پايان ترم مي بايست ابتدا ارزشيابي استاد را از منوي خدمات دانشجويي - ورود اطلاعات ارزشيابي - انتخاب نيمسال دوم 97-96 انجام دهید .

cat

سپس در منوی آموزش - نمرات -مشاهده نمرات و اعتراض ، نمرات اعلام شده خود را ملاحظه نمائید .

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

احتراماً بر اساس ابلاغیه معاونت محترم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، بدينوسيله تاريخ جديد امتحانات لغو شده در تاريخ هاي 20 و 21 و 22 دي ماه 95 به شرح ذيل اعلام مي گردد :

:: برنامه جديد امتحانات دانشكده هاي علوم پايه،‌علوم انساني، فني و مهندسي ، مديريت ، كشاورزي و هنر ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95

دوم بهمن ماه 95

هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 سوم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95  چهارم بهمن ماه 95 هیچ گونه تغییری در مکان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .

:: برنامه جدید امتحانات دانشکده پزشکی ::

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95 ششم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 هفتم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در ساعت و مكان امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95 هشتم بهمن ماه 95  هیچ گونه تغییری در ساعت و مکان امتحان صورت نگرفته است .

حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه

:

دانشجویان ، اساتید و همکاران بزرگوار

با عرض تسلیت به مناسبت رحلت جانسوز حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی امتحانات روزهای دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه 20 و 21 و 22 دی ماه 95 بر اساس اطلاعیه سازمان مرکزی برگزار نمی گردد و تاریخ امتحانات مذکور در کوتاهترین زمان متعاقبا اعلام خواهد شد .

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

به استحضار دانشجويان گرامي مي رساند كارت ورود به جلسه امتحانات پايان ترم نیمسال تابستان 97-96 ، از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 31 مرداد ماه 97  از سامانه آموزشی قابل دريافت خواهد بود . در صورت اشكالدار بودن ، قادر به دريافت كارت ورود به جلسه نمی باشید لذا لازم است نسبت به رفع اشكال در مدت زمان باقي مانده تا شروع امتحانات اقدام نموده و كارت ورود به جلسه دريافت نمائيد . بر روي كليد مشاهده موانع كليك نمائيد تا مواردي كه مانع دريافت كارت مي باشد را ملاحظه كنيد و نسبت به رفع آن اقدام نمائيد .

پس از ورود به سامانه آموزشی(کلیک بر روی یکی از لینک های زیر ): از منوی آموزش - قسمت امتحانات - گزینه دریافت کارت ورود به جلسه ، کارت خود را دریافت نمائید .

1- سامانه شماره 1 آموزشی( با مرورگر firefox وارد شوید )

2- سامانه شماره 2 آموزشی

3- سامانه شماره 3 آموزشی

Untitled71

به اطلاع می‌رساند کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال تابستان  95-94 از روز شنبه 23 مرداد ماه۹۵ از سامانه دانشجویان منوی آموزش - امتحانات - گزینه دریافت کارت ورود به جلسه قابل دریافت می‌باشد.

قابل توجه دانشجويان كارداني و كارشناسي

آخرين مهلت اخذ و ثبت نمره معرفي به استاد در نيمسال  تابستان 95 ، 15 شهریور ماه 95 مي باشد .

ضمنا طبق بخشنامه جديد سازمان مركزي تاريخ معرفي به استاد در نيمسالهاي تحصيلي  به شرح ذيل مي باشد:

نيمسال اول : 30 ديماه        نيمسال دوم :31 خرداد ماه       دوره تابستان : 15 شهريورماه

بدنبال ارایه نرم افزار همراه دانشگاه سازگار با سیستم عامل اندروید با همت همکاران فنی حوزه اطلاعات و آمار ، نرم افزار دانشگاه همراه با سیستم عامل ios طراحی و ارایه شد . دانشجویان می توانند این نرم افزار را از صفحه اصلی سایت دانشگاه یا اسکن بارکد زیر دانلود و پس از ثبت نام از امکانات مختلف این اپلیکیشن استفاده نمایند.

بزودی این نرم افزار بر روی windowsphone نیز ارائه خواهد شد .

ios android

download for  android                                                                                                                                  download for ios

insta            Telegram            Telegram