علوم و صنایع غذایی (Food Science and Technology)

 معرفی گروه :

گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد
فناوری تبدیل مواد غذایی
یکی از معضلات روز کشورهای در حال توسعه از جمله ایران حجم بالای ضایعات بخش کشاورزی و نیز عدم استفاده بهینه از فرآورده های جانبی این بخش است. دانش و فناوری تبدیل مواد اولیه کشاورزی، دامی و دریایی به محصولاتی با ارزش افزوده بالا و نیز قابلیت نگهداری و بسته بندی آنها برای نگهداری در شرایط مختلف موضوع فعالیت این گرایش است. همچنین تربیت نیروی انسانی متخصص و محقق با توانایی‌های مدیریتی و راهبردی و تحقیقاتی در زمینه های فوق از دیگر مأموریت‌های این گرایش است..
علوم مواد غذایی
علوم پایه مورد نیاز در همه گرایش‌های مربوط به فرآوری و تبدیل و مهندسی صنایع غذایی در گرایش علوم مواد غذائی مد نظر قرار می گیرد. توانایی‌های علمی متخصصین مربوطه در این گرایش، سایر گرایش‌ها و تخصص‌ها را قادر به اتخاذ تکنیک‌های صحیح می نماید. شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیوشیمی و سایر خواص کیفی مواد غذایی محورهای اصلی آموزش و تحقیق در این گرایش هستند.
مهندسی صنایع غذایی
بومی سازی تجهیزات و تکنولوژی‌های روز مورد استفاده در صنایع غذایی و آشنایی دانشجویان به اصول طراحی و پایه‌های دانش فنی، تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در صنایع غذایی هدف این گرایش است.
بیوتکنولوژی مواد غذایی
روش‌های نوین علمی مورد استفاده در صنایع غذایی ، ارزش دهی به محصولات جانبی، استفاده بهینه از ضایعات و معرفی روش‌های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و محصولات و فناوری های مرتبط جزو اهداف این گرایش است.
توانایی‌های لازم برای داوطلبان این رشته
برای کسب موفقیت در طی دوره تحصیلی و امکان ادامه تحصیل در این رشته، داوطلب باید از توان و دانش بالا در دروس شیمی، فیزیک و زیست شناسی(میکروب شناسی) برخوردار باشد. در ضمن از آن جا که زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در کارخانجات اعم از آزمایشگاه و خط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت کافی بهره‌مند باشد.

 

Food Science and Technology (Master)

This group offers comprehensive graduate programs that prepare students for leadership positions in the R&D centers of food industries, food quality managers, academia, and research centers. This program is designed to expand understanding of the microbiological, enzymatic, chemical, physical, sensory, nutritional, and engineering properties of foods and beverages, emerging novel food processing and packaging technologies, food safety and quality programs and understanding changing these properties through application offood scienceto the selection, preservation, processing, packaging, distribution, and use of safefood.  Our extension and outreach programs transfer research and technology-based information to consumers, food and beverage companies, and government agencies with the goal of enhancing the shelf life, quality, and safety of food supply. The Department of Food Science and Technology is proud to be a good advisor for food industries. Using Nano -technology and food technology mutually is a good subject for our research and thesis.

 DSC 0128  DSC 0186  DSC 0154

 

دروس دوره کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی

برنامه زمانبندی دروس دوره کارشناسی ارشدعلوم صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی (۹۵)

برنامه زمانبندی دروس دوره کارشناسی ارشدعلوم صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی (۹6)