اخبار گروه صنایع غذایی

اخبار گروه صنایع غذایی (7)

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی

کلاس جبرانی درس روش تحقیق و فرآوری ضایعات مواد غذایی آقای دکتر دانشی روز پنجشنبه مورخ 1395/09/04 بترتیب ساعت 16-14 و 18-16 برگزار خواهد شد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی

دانشجویانی که در نمیسال دوم 95-94 درس سمینار ۲ را اخذ کرده اند ولی ارائه درس را انجام نداده اند، با توجه به اینکه مهلت اعلام نمره درس 15 آبان ماه بوده جهت تمدید و اخذ درس در نیمسال اول 96-95 به دفتر آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

توجه

جلسه ارائه درس سمینار2 با دکتر محمد دانشی در تاریخ 1394/12/05 ساعت 10 صبح در ساختمان ولی عصر برگزار میشود.

با تشکر گروه صنایع غذایی

1- ورود به سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد ( WWW.IAUYAZD.AC.IR )
2- ورود به يكي از سامانه هاي آموزشي
3- واردكردن كد كاربری وكلمه رمز
4- چنانچه دانشجو ازلحاظ آموزشي و مالي مشكل نداشته باشد صفحه اصلي براي عمليات ظاهر ميشود. در غير اينصورت در وسط صفحه در کادری قرمز رنگ اشکالدار بودن دانشجو را نمايش داده و برای اطلاع از نوع اشکال بايد برروی قسمت اطلاعات بيشتر کليک نموده و برای رفع اشکال به قسمت مربوطه مراجعه شود.
5- كليك بر روي دروس ارائه شده و جستجوي دروس مورد نظر و يادداشت مشخصه
6- كليك بر روي لينك انتخاب واحد.
7- وارد كردن كد مشخصه درس (با توجه به دروس ارائه شده كه در اختيارتان قرار دارد) و كليك برروي گزينه درج مشخصه براي عمل اضافه كردن درس
توجه : فقط در موارد ذيل درس انتخابي به انتخاب واحد اضافه خواهد شد
- اگر باانتخاب اين درس تعداد واحد انتخابي ازسقف واحد مجاز بيشترنشود
- اگر كد درس صحيح وارد شود و مربوط به گروه آموزشي دانشجو باشد
- اگركد وارد شده با هيچ يك ازدروس قبلي تداخل زماني يا امتحاني نداشته باشد
- اگر سقف كلاس پرنباشد و جنسيت مجاز كلاس رعايت شده باشد و وضعيت كلاس باز باشد
- برای حذف درس ميتوان مشخصه آن را وارد نموده و گزينه حذف مشخصه را انتخاب کرد
8- در صورت اطمينان از صحت انتخاب واحد و عدم نياز به تغيير در پايان انتخاب تمام دروس دكمه تأييد نهايي را بزنيد در غير اينصورت در پايان انتخاب واحد توسط سيستم بصورت خودكار اين عمل انجام مي گردد.
9- براي مشاهده شهريه و نحوه پرداخت آن پس از انتخاب دروس حتما ًتأييد نهائيً بايد كليك شود.

انتخاب واحد

• دانشجويان ورودي 91 و ماقبل    شنبه 3 بهمن 1394
  • دانشجويان ورودي 92             يكشنبه 4 بهمن 1394
  • دانشجويان ورودي 93             دوشنبه 5 بهمن 1394
  • دانشجويان ورودي 94             سه شنبه 6 بهمن 1394
  • كليه ورودي ها                     7 لغايت 9 بهمن 1394

"شروع كلاسها 10 بهمن 1394"

لينك تقويم آموزشي : http://iauyazd.ac.ir/index.php/education-management/department-of-educational-planning/educational-calendar

كلاس جبراني " انتقال جرم و حرارت در صنايع غذايي" و "سمينار1" با دكتر دانشي در روز پنجشنبه مورخ 94/11/01 از ساعت 8 صبح لغايت 18 جهت ارائه مطالب و پروژه هاي كلاسي تشكيل خواهد شد.

گروه صنايع غذايي

دانشجوي عزيز

با توجه به اينكه گاهي در روند انتخاب واحد دانشگاه مشكلاتي ايجاد مي شود و گاها ظرفيت كلاسها تكميل مي گردد، خواهشمند است قبل از انتخاب واحد، تسويه مالي ترم قبل انجام شده و شهريه ثابت ترم جديد قبل از انتخاب واحد واريز گردد.

انتخاب واحد كاملا اينترنتي مي باشد.

با تشكر گروه صنايع غذايي