دکتر نوید نصیری زاده :افتخار جهانی را به افتخار صنعتی تبدیل خواهیم کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه
افتخار جهانی را به افتخار صنعتی تبدیل خواهیم کرد.

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی یزد: «در دوران پسا قهرمانی مراحل کاربردی کردن افتخاری جهانی را فراهم خواهیم کرد.»

«رفتیم جزو چهار تیم» ، «رفتیم مرحله نهایی»، «قهرمان شدیم» این ها جملاتی بود که دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی یزد از لحظه های پر اضطراب و خوش شنیدن خبر قهرمانی تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد در مسابقات جهانی 2017 ژاپن بیان کرد.
در حالیکه با شور و هیجان خاصی از تلاش اعضای تیم رباتیک و سخت کوشی و تلاش دکتر محمدرضا جناب زاده سرپرست آن تیم نکاتی را یادآور می شد در پاسخ به سئوالم که از مدت زمان تلاش اعضای تیم پرسیدم گفت:
تلاش تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد، تلاشی 3650 روز یعنی ده ساله است، سنگ بنای این تیم خوب تعریف شده و مسئولان و سرپرستان و دانشجویان خوبی در آن فعالیت کردند و شاید باور آن برای هر کسی مشکل باشد که هنوز دانشجویان فارغ التحصیل که سالهاست از این دانشگاه رفته اند در کنار تیم هستند و تجربیات خود را به دانشجویان جدید انتقال می دهند در یک کلام تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد نمونه یک همدلی مفق و همکاری و کار گروهی دلچسب است.
در دوران پسا قهرمانی چه برنامه ای برای تیم دارید؟
سیل ارسال پیام های تبریک کتبی از امام جمعه محترم مردم یزد ونماینده ولی فقیه، استاندار، نماینده مردم شریف یزد در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، رئیس صدا و سیما ، اعضای شورای شهر، بانک ملی و پیام های تبریک شفاهی بسیاری از مقامات استان و مردم کار را برای ما سخت تر از گذشت کرده است.جدای از این موفقیت تیم در زمانی حاصل شد که یزد به عنوان نخستین شهر ایرانی ثبت جهانی شده بود و این اولین موفقیت پس از این موفقیت بزرگ بود که بار دیگر نام یزد را بر سر زبانها انداخت. امروز دانشگاه آزاد اسلامی یزد بر دیوار خانه هر یزدی افتخاری نصب کرده با عنوان نخست جهان در سخت ترین مسابقه این دوره و البته حفظ این افتخار با تمرین های مداوم اعضای تیم با تجهیزات بیشتر نه تنها قابل تکرار است بلکه قابل افزایش نیز می باشد.
- برنامه ای برای کاربردی کردن قهرمانی به دست آمده دارید؟
کسب عنوان قهرمانی و حفظ آن در دستور کار قرار دارد لیکن نگاه دانشگاه آزاد اسلامی یزد نگاهی فراتر از به دست آوردن جام قهرمانی است. استان یزد به عنوان دومین شهر صنعتی ایران پر است از فرصت های طلایی تا پس از این قهرمانی افتخار جهانی را به افتخار صنعتی تبدیل کنیم اگر امروز این افتخار علمی که حاصل تلاش فرزندان ایران است به یک افتخار و یک جهش صنعتی تبدیل نشود ما از مسیر خود منحرف شده ایم . عمل گرایی در دستور کار حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلایم یزد قرار دارد و این مسیر با فراز و نشیب هایی نیز رو برو است اعتماد صنعت به دانشگاه و انتقال تجربه صنعتگران به دانشگاهیان ضروری است .تعریف میز کار صنعت در دانشگاه و دانشگاه در صنعت غیر قابل اجتناب است که خوشبختانه استان یزد پیشگام در تعریف چنین همکاری هست .
در مورد ارتباط صنعت با دانشگاه و یا دانشگاه با صنعت کدام یک باید پیش قدم باشند.؟
دانشگاه امروز دانشگاه فقط آموزش نیست ما در دانشگاه دانش آموز تربیت نمی کنیم بلکه هدف امروز دانشگاه تربیت کارآفرین و صنعتگر است و این تربیت مختص رشته های فنی و مهندسی نیست. هدف امروز دانشگاهها درآمد زایی است و مسیر این درآمدزایی از حوزه پژوهشی دانشگاه گذر خواهد کرد. در دانشگاه آزاد اسلامی یزد دست دانشگاه به سمت صنعت دراز شده تا با شناسایی مشکلات و معضلات بازار کار عالمانه و موفق در آن حضور یابد و رفع مشکل کند و خوشبختانه ما قدم های خوبی را در این زمینه برداشتیم ، تشکیل جلسات ماهیانه با حضور صنعتگران، دولتمردان و راههای ورود و حضور دانشگاه در صنعت در این جلسات مطرح شده و نتیجه خوبی حاصل شده است .
و حرف آخر :
از زحمات اعضای تیم رباتیک دانشگاه آقایان: - سید علی محمد منصوری - سید سعید نقوی- هادی صادقپور - آرشام بلیوانی- میلاد محمدی- حکمت بوذرجمهری - علی سالاری- رضا ابراهیمی - محمد مهدی تقوی و همچنین سرپرست تیم دکتر محمدرضا جناب زاده تشکر و قدردانی می کنم.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین: