دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری سکان گزینش دانشگاه آزاد اسلامی یزد را به دکتر هادی حیدری نیا سپرد

دکتر هادی حیدری نیا مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی یزد شد

در این مراسم حجت الاسلام حرزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد، حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی یزد، دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و جمعی از مسولان و رابطان و مدیران گزینش واحدهای استان نیز حضور داشتند. در ابتدای این مراسم شرکت کنندگان در این نشست تودیع و معارفه با حضور بر مزار پاک شهدای گمنام دانشگاه با آرمانهای مقدس شهیدان تجدید بیعت کردند.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram