نشست صميمانه مديران گروههای آموزشي با هیئت‌رئیسه دانشگاه

دکتر معصومه طباطبایی :  بايد تلاش كنيم تا تربيت دانشجو به‌گونه‌ای باشد كه فارغ‌التحصیلان اين دانشگاه بتوانند نسبت به شغل آينده خود تضمين داشته باشند .

اعضاي هیئت‌رئیسه دانشگاه با حضور در شوراي مديران گروه های  آموزشي ضمن تشريح سیاست‌های سازمان مركزي، فعالیت‌های انجام‌شده در واحد را تشریح کردند.

در این جلسه در ابتدای جلسه معصومه طباطبايي ضمن شرح فعالیت های انجام شده واحد در تابستان به مديران گروه تأکید نمود كه حتماً نسبت به تكميل موظفي اعضاي هیئت‌علمی در استان توجه داشته و این در تکمیل موظفی در اولویت باشد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي یزد گفت با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده 6 رشته كارشناسي در واحدهای استان به واحد يزد منتقل‌شده و 2 رشته مديريت بازرگاني و مهندسی پزشكي نيز از سازمان مركزي مجوز فعاليت گرفته است .

وی گفت بايد تلاش كنيم تا تربيت دانشجو به‌گونه‌ای باشد كه فارغ‌التحصیلان اين دانشگاه بتوانند نسبت به شغل آينده خود تضمين داشته باشند كه اين مسئله می‌تواند در افزايش ميزان جذب دانشجو نيز تأثیرگذار باشد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان يزد تأکید نمود كه روساي دانشکده‌ها نسبت به راه‌اندازی اتاق فکر اعضای هیئت‌علمی اقدام نماييد و طرح‌های پيشنهادي به‌ سرعت مورد ارزيابي قرار گيرد و همچنین اعضاي هیئت‌علمی بايد تلاش نمايند تا درآمدهاي دانشگاه فقط از درآمدهای شهریه‌ای نباشد.

در اين جلسه همچنين معاونين دانشگاه به سؤالات مديران محترم گروه پاسخ داده و راهکارهای لازم را ارائه نمودند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 10 مهر 1397 ساعت 08:44

insta            Telegram            Telegram