عقد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با سازمان انتقال خون استان

یک تیر و دو نشان
مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی یزد در ششمین روز از دهه مبارک فجر با حضور در سازمان انتقال خون علاوه بر عقد قرارداد همکاری دو جانبه، اهدا خون نیز داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در ششمین روز از دهه مبارک فجر حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمدرضا دهقان اشکذری معاون دانشجویی و فرهنگی ، مهندس پورذاکری مسئول حراست، دکتر محمدرضا احمدزاده مدیر کل روابط عمومی دانشگاه با حضور در سازمان انتقال خون تفاهم نامه همکاری دو جانبه امضاء کردند .
در این مراسم دکتر نقی تقوایی مدیر کل سازمان انتقال خون ضمن خوش آمدگویی به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی یزد، گزارشی از فعالیت های سازمان انتقال خون در کمک رسانی به بیماران را شرح داد و گفت:«روزانه در سازمان انتقال خون یزد 300 تا 350 محصول خونی به بیماران رسانده می شود و خرسندیم استان یزد به درجه‌ای از اعتماد پزشکی رسیده که بین 30 تا 40 درصد خدمات سازمان انتقال خون به هموطنان غیر بومی است که از استانهای مجاور برای درمان و بهبودی به استان یزد مراجعه می کنند و مایه مباهات و افتخار استان است.»
دکتر تقوایی میزان مشارکت همشهریان را در اهدا خون بسیار خوب دانست و گفت:«آمار اهداء خون از متوسط کشوری که 27 در هزار است بالاتر بوده و این رقم به عدد 37 در هزار رسیده است هر چند مصرف خون در کشور نیز 27 درهزار است ولی در استان یزد 34 در هزار است که این افزایش مصرف به همان علت انتخاب هموطنان در محل درمان است.»
مدیر کل سازمان انتقال خون یزد در مورد سلامت خون اهدایی در استان یزد گفت:«خون اهدایی در یزد از سلامت بسیار خوبی برخوردار است و شاید در سال خون اهدایی که بتوان از آن استفاده نکرد و شامل بیماریهای هپاتیک و آلودگیهای ویروسی باشد به تعداد انگشتان دست هم نرسد.»
دکتر تقوایی اهداء کنندگان مستمر را در استان یزد که 2 مرتبه یا بیشتر در سال اهدا خون می کنند را 73% دانست
دکتر دهقان معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد ترویج فرهنگ اهداء خون را نیاز جامعه دانست و گفت:«فرهنگ نوع دوستی و اهداء خون نیاز جامعه است و قصد داریم بیش از گذشته این فرهنگ را در بین قشر فرهیخته و جوان نهادینه کنیم.»
دکتر نوید نصیری زاده معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد در سخنانی آمادگی دانشگاه در اطلاع رسانی فرصت های پژوهشی مورد نظر سازمان انتقال خون به دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد را اعلام کرد و گفت:« دانشجویان دانشگاه در صورتیکه بتوانند با انجام تحقیق و پژوهش مشکلی از مشکلات کشور، منطقه و استان را حل کنند نمرات تشویقی پایان نامه را دریافت خواهند کرد و این تصمیم در واحد یزد نسبت به کاربردی شدن تحقیقات و پژوهش بسیار کارگر افتاده است.»
نصیری زاده خواستار همکاری و انتقال تجربیات سازمان انتقال خون و دانشگاه و تبادل اندیشه های فی مابین شد و آمادگی دانشگاه را برای تشکیل کارگروههای مشترک اعلام کرد و تشکر از پاسخگویی و اعلام همکاری انتقال خون در نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت شد.
تفاهم نامه سازمان انتقال خون و دانشگاه آزاد اسلامی یزد با هدف های مشترک و مورد نظر طرفین در 6 ماده و 12 تبصره به امضاء رسید و برخی از مسئولان دانشگاه نیز سنت حسنه اهداء خون را اجرا کردند.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 19 بهمن 1396 ساعت 12:48

insta            Telegram