اداره ارتباط با صنعت و جامعه

رئیس : کاظم حاجی حسینی
مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی : مهندسي مديريت صنايع نساجي

دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه با اهدافي چون برنامه ريزي و هماهنگي جهت انجام بازديدهاي علمي و تحقيقاتي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان از مراكز علمي و صنعتي كشور، انجام امور مربوط به كارآموزي دانشجويان، برنامه ريزي جهت برگزاري سمينارها، مجامع و نمايشگاههاي علمي و فني و معرفي دانشجويان به مراكز علمي و صنعتي جهت انجام تحقيق، پژوهش و آشنايي با پروژه هاي توليد كارخانجات به فعاليت مي‌پردازد.

شرح وظایف

1) مديريت و برنامه ريزي امور مرتبط با بازدید گروهی دانشجویان و اعضاء هیئت علمی از مراکز صنعتی و غیره
2) مديريت و برنامه ريزي امور مرتبط با کارآموزی و کارورزی دانشجویان (ارائه معرفینامه- ارائه فرم های مربوطه- انجام هماهنگی های لازم..).
3) مديريت و برنامه ريزي امور مرتبط با طرحهای برون دانشگاهی (اخذ اولویت های تحقیقاتی برون دانشگاه و اعلام به اساتید).
4) اطلاع رسانی اولویت های مربوط به طرح های تحقیقاتی سازمان ها٬ ادارات و صنایع حضور اساتید و پژوهشگران دانشگاه
5) عقد تفاهم نامه همکاری با سازمانها و ادارات و مراکز صنعتی حسب نیاز طرفین و نظارت بر روند اجراي آنها
6) مراجعه حضوری به سازمانها و ادارات و مراکز صنعتی جهت اخذ سهمیه کارآموزی و تفاهم و تبادل نظر جهت تسریع در امور دانشجویان.
7) مديريت و برنامه ريزي و همكاري با اداره آزمایشگاه ها و کارگاه هاي دانشگاه جهت اخذ گواهینامه آزمایشگاه همکار از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی
8) همکاری منسجم با مدیریت مراکز رشد دانشگاه و پیگیری ایجاد شرکت های دانش بنیان و تولید محصولات علم محور.
9) دبیر شورای ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و پیگیری امور مربوطه.
10) انجام امور محوله مرتبط با اداره ارتباط صنعت و جامعه دانشگاه ارجاع شده از طرف حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد

راه های ارتباطی

تلفن دفتر : 3187294-035