جلسه شورای پژوهشی دانشکده

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده درتاریخ سه شنبه 2 آذرماه 1395 برگزار خواهد شد. خواهشمند است مستندات لازم جهت بررسی موضوع پایان نامه دانشجویان دکتری ( فرم بررسی موضوع ، پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک و مدارک اساتید در صورتیکه استاد راهنما یا مشاور انتخابی جز هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نمیباشد) و پوروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد (پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک) را حداکثر تا 29 آبان 1395 به دفتر پژوهشی دانشکده تحویل داده شود. لازم به ذکر است در صورت عدم ارسال مدارک مورد نیاز تا تاریخ ذکر شده موضوع یا پوروپوزال دانشجو در جلسه شورا قابل ارائه نمیباشد.

1 نظر

• پیوند نظر عزیزالله بشارت شنبه, 11 دی 1395 ساعت 21:36 ارسال شده توسط عزیزالله بشارت

سلام و احترامات تقدیم است.
    بنده عزیالله بشارت فارغ رشته توسعه و اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه هرات افغانستان هستم، میخواهم تحصیلاتم را در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ادامه بدم. ازینکه من افغانستان هستم و کدام نمبر تماسی ازین دانشگاه جهت اخذ معلومات ندارم، خواستم پیام بگزارم تا بنده را ازنحوه ثبت نام و شرایط پذیرش مطلع سازید.