ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) ازدواجی ساده با ساز و برگ اندک

دکتر کمال خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد:« ازدواج دو عزیز حضرت رسول (ص) ازدواجی ساده و ساز و برگ اندک اما با صفا و صمیمیت فراوان بود.»

دکتر کمال خواجه پور معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سالروز پیوند آسمانی دو معصوم و دو عزیز پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، ضمن شادباش و تبریک به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت:« در این روز فرخنده، ازدواجی ساده با ساز و برگی اندک، اما صفا و صمیمیتی بسیار صورت گرفت که تحسین همگان را بر انگیخت و اسوه ای برای آیندگان شد آن پیوند ساده و بی ریا جز پیوند دو معصوم و برگزیده، علی و فاطمه، نبود. برکت ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا، عمری به گستردگی آفتاب دارد، هم‏چنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار شده است.»
در همین رابطه و مناسبت مراسمی در مسجد شهيد صدوقي دانشگاه برگزار گرديد؛
در اين مراسم دكتر تركماني استاد دانشگاه در جمع كاركنان دانشگاه با ذكر داستانهايي به موضوع ازدواج آسان بين جوانان و اهميت كانون خانواده و نقش خانواده در پرورش جوانان مطالبي را بيان کرد. وي با توجه به توصیه های اسلام در باره ازدواج بهنگام و جلوگیری از بسیاری از فسادهای اجتماعی به جوانان توصیه کرد برنامه های شرعی اسلام را سرلوحه زندگی فردی و اجتماعی خود قرار دهند و از بسیاری خود باختگی های فرهنگ غربی رایج خود داری کنند.