گروههای دانشکده کشاورزی

قابل توجه دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست:

دانشجویانی که در تاریخ 30 آذرماه در امتحان جامع  (کتبی) شرکت کرده اند لازم است در مصاحبه ای که در تاریخ چهارشنبه 29 دی ماه ساعت ۹ برگزار خواهد شد شرکت نمایند.

قابل توجه دانشجویان دکتری اصلاح نباتات

نظر به برگزاري امتحان جامع دانشجويان دكتري اصلاح نباتات در 30 آذر ماه 1395 اسامي اساتيد و دروس امتحاني جهت برگزاري امتحان جامع بدین شرح است:

1- ژنتیک بیومتری (دکتر قاسم محمدی نژاد)

2- اصلاح و مقاومت گیاهان به تنش های غیر زیستی (دکتر روح الله عبدالشاهی)

3- مهندسی ژنتیک ( دکتر منصور کلانتر)

قابل توجه کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی دانشکده

دانشجویان ذیل بعلت عدم رعایت مقررات آموزشی برخی از دروس آنها در نیمسال اول تحصیلی 96-95 حذف می شود. خواهشمند است در اسرع وقت به دفتر آموزش دانشکده مراجعه نمایند:

احمد حیدری- کارشناسی گیاه پزشکی (دروس اصول کنترل آفات گیاهی، کنه شناسی و آفات انباری حذف شد)

محمد نجاریان هنزایی- کارشناسی بیوتکنولوژی (درس آزمایشگاه زیست گیاهی حذف شد)

محدثه میران زاده- کارشناسی بیوتکنولوژی (درس آزمایشگاه میکروبیولوژی ۲ حذف شد)

با سپاس

دفتر آموزش دانشکده

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده درتاریخ سه شنبه 2 آذرماه 1395 برگزار خواهد شد. خواهشمند است مستندات لازم جهت بررسی موضوع پایان نامه دانشجویان دکتری ( فرم بررسی موضوع ، پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک و مدارک اساتید در صورتیکه استاد راهنما یا مشاور انتخابی جز هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نمیباشد) و پوروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد (پیشینه تحقیق از سایت ایرانداک) را حداکثر تا 29 آبان 1395 به دفتر پژوهشی دانشکده تحویل داده شود. لازم به ذکر است در صورت عدم ارسال مدارک مورد نیاز تا تاریخ ذکر شده موضوع یا پوروپوزال دانشجو در جلسه شورا قابل ارائه نمیباشد.

قابل توجه اساتید و دانشجویان دکتری اصلاح نباتات

امتحان جامع نیمسال اول 96-95 در تاریخ 30 آذزماه 1395 برگزار خواهد شد. شایان ذکر است دانشجویانی که تصمیم به شرکت در این آزمون را دارند حداقل دو هفته پیش از این تاریخ جهت انجام امور اداری و چک کردن واحدها به دفتر دانشکده مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان دکتری

قابل توجه دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست

نظر به برگزاري امتحان جامع دانشجويان دكتري آلودگي محيط زيست در 30 آذر ماه 1395 اسامي اساتيد و دروس امتحاني جهت برگزاري امتحان جامع بدین شرح است:
1- توسعه پايدار و منابع طبيعي ( دكتر بيژن مقصود لو )
2-عناصر كمياب در محيط زيست ( دكتر معصومه طباطبايي )
3- رابطه متقابل انسان و اكوسيستم ( دكتر سيد ابوالقاسم ميرحسيني )

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی

کلاس جبرانی درس روش تحقیق و فرآوری ضایعات مواد غذایی آقای دکتر دانشی روز پنجشنبه مورخ 1395/09/04 بترتیب ساعت 16-14 و 18-16 برگزار خواهد شد

قابل توجه اساتید و دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی

دانشجویانی که در نمیسال دوم 95-94 درس سمینار ۲ را اخذ کرده اند ولی ارائه درس را انجام نداده اند، با توجه به اینکه مهلت اعلام نمره درس 15 آبان ماه بوده جهت تمدید و اخذ درس در نیمسال اول 96-95 به دفتر آموزش دانشکده مراجعه نمایند.