دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده

دانشگاه آزاد اسلامی درنظر دارد به منظور ایجاد پویایی و نشاط در محیط دانشگاه و ارتقاء سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجوی نمونه را در هرمقطع تحصیلی و گروه آموزشی انتخاب نماید. از دانشجویان علاقمند که واجد شرایط ذیل می باشد خواهشمند است حداکثر تا تاریخ 20 اردیبهشت ماه جهت تکمیل فرمت مربوطه به گروه آموزشی خود مراجعه نمایند.

مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته (میانگین کل 18)

مقطع کارشناسی ارشد (میانگین کل 17)

مقطع دکتری تخصصی (میانگین کل 17)

با سپاس

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی دانشکده

امتحان جامع نیمسال دوم تحصیلی 96-95 در روز سه شنبه 20تیرماه 1396 برگزار خواهد شد. از کلیه دانشجویان که خواستار شرکت در این امتحان هستند خواهشمند است، حداکثر تا دو هفته قبل از این تاریخ، نسبت به تکمیل مدارک و فرمهای مورد نیاز و تحویل آن به کارشناس مربوطه اقدام نمایند.

دفتر آموزش و پژوهش دانشکده

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی

ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامي آغاز شد .اين ثبت نام تا ساعت 24 روز جمعه 18 فروردين ماه ادامه خواهد داشت . آزمون EPT در روز جمعه 25 فروردين ماه96 به طور همزمان در شهرهاي تهران ، شيراز ، تبريز ، مشهد ، اصفهان ، اهواز ، آمل و كرمان، رشت ، ساري و كرمانشاه برگزار خواهد شد و زمان دريافت كارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه23 فروردين ماه مي باشد . داوطلبان مي توانند در صورت تمايل با مراجعه به سامانه مركز سنجش و پذيرش به نشاني ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنين از منابع و بودجه بندي سوالات اين آزمون آگاهي يابند . شايان ذكر است پس از برگزاري آزمون، كليد و سوالات از طريق سامانه ياد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت .

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست در تاریخ 2 و 3 خردادماه 1396 در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس به آدرس epm.ut.ac.ir مراجعه نمایید

قابل توجه اساتيد محترم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (در خصوص مقاله مستخرج از پايان نامه)
1- پذيرش مقالات چاپ شده در مجلات ISI،علمي-پژوهشي، علمي - ترويجي و ISC در صورتي قابل قبول است كه استاد راهنما مسئول مكاتبات بوده و ارسال مقاله و كليه مراحل اخذ پذيرش و چاپ مقاله توسط استاد راهنما انجام شود.
2- در تهيه و تنظيم مقاله حتماً اصول بخشنامه هاي شماره 81248/70 ، 299920/73 و34519/73 رعايت شده باشد.(لازم به ذكر است كليه بخشنامه هاي مربوطه در سايت دانشگاه قسمت معاونت پژوهشي موجود مي باشد)
3- اساتيد راهنما و مشاور پذيرش مقاله را تائيد نمايند.
4- طبق بند شماره2، بخشنامه شماره 22598/70پذيرش و چاپ مقاله بايد در مجلات تخصصي باشد و موضوع مقاله با موضوع مجله همخواني داشته باشد و طبق بند 6 بخشنامه مذكور به مقالاتي كه در مجلات نامعتبر( مجلات ISI بدون ضريب تاثير ، مجلات بين رشته ايي و يا ساير مجلاتي كه براي چاپ و پذيرش مقاله هزينه دريافت مي كنند) چاپ شود، هيچگونه تشويقي و يا نمره تعلق نمي گيرد.
5- نمره مقالات ارائه شده در همايش ها به مقالات ارائه شده دركتابچه يا CD همايش(بعد از تاريخ برگزاري همايش) و با ارائه گواهي ارائه مقاله، نمره تعلق مي گيرد. لازم به ذكر است مقالات ارائه شده در همايش هاي علمي معتبر قابل قبول مي باشد.

قابل توجه دانشجویان دکتری آلودگی محیط زیست:

دانشجویانی که در تاریخ 30 آذرماه در امتحان جامع  (کتبی) شرکت کرده اند لازم است در مصاحبه ای که در تاریخ چهارشنبه 29 دی ماه ساعت ۹ برگزار خواهد شد شرکت نمایند.

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

انتخاب واحد نیمسال دوم 96-95
دانشجویان ورودی 93 و ماقبل دوشنبه 4 بهمن 1395
دانشجویان ورودی 94 سه شنبه 5 بهمن ماه 1395
دانشجویان ورودی 95 چهارشنبه 6 بهمن ماه 1395
کلیه ورودی ها 7 لغایت 8 بهمن ماه 1395

قابل توجه کلیه دانشجویان و اساتید محترم:

برنامه امتحانات لغوشده در تاریخهای 20، 21 و 22 دی ماه 1395 بشرح زیر اعلام می گردد.

تاريخ قبلي تاريخ جديد توضيحات
بيستم دي ماه 95

دوم بهمن ماه 95

هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بيست و يكم دي ماه 95 سوم بهمن ماه 95 هيچ گونه تغييري در مكان و ساعت امتحان صورت نگرفته است .
بیست و دوم دی ماه 95  چهارم بهمن ماه 95 هیچ گونه تغییری در مکان و ساعت امتحان صورت نگرفته است

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده

با توجه به مشكلات ناشي از عدم حضور دانشجو در انجام مراحل فارغ التحصيلي (انجام امور فارغ التحصيلي توسط ساير دانشجويان و يا افرادي از بيرون دانشگاه به عنوان نماينده دانشجو)، به استحضار مي رساند ازتاريخ 05/10/1395 به بعد كليه امور مربوط به فارغ التحصيلي با حضور دانشجو امكان پذير بوده و اداره خدمات آموزشي از بررسي پرونده در غياب دانشجو معذور است.

از کلیه دانشجویان محترم خواهشمند است ضمن چک کردن واحدهای خود با توجه به چارت مصوب درسی، دروس مورد نظر خود جهت نیمسال دوم 96-95 را بررسی نمایند و حداکثر تا تاریخ 2۲/10/1395 جهت انجام پیش انتخاب واحد به دفتر آموزش دانشکده مراجعه نمایند. شایان ذکر است درصورتیکه دانشجویی خارج از زمان اعلام شده درخواست ارائه درسی خارج از برنامه زمانبندی شده گروه را داشته باشد، مورد پذیرش واقع نخواهد شد. این رویه شامل حال دانشجویان ترم آخر نیز می شود.