دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) می رساند آخرین مهلت تحویل پایان نامه جهت دفاع تاریخ 96/6/9 و آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری تاریخ 96/6/23 می باشد.

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی آلودگی محیط زیست و اصلاح نباتات دانشکده

بخش شفاهی امتحان جامع روز شنبه ۷ مردادماه 1396  ساعت ۹ صبح در محل دانشکده برگزار خواهد شد. از دانشجویان واجد شرایط خواهشمند جهت شرکت در جلسه مصاحبه برنامه ریزی نمایند.

دفتر آموزش و پژوهش دانشکده

همایش بین المللی کشت بافت خرما ۲۰ تیرماه ۹۶ توسط مرکز بیوتکنولوژی دکتر رستگار برگزار می شود. در این همایش مرحله به مرحله کشت بافت خرما با ارائه کامل پروتکل از نمونه گیری، تکثیر، ریشه زایی و سازگاری با نمایش فیلم های مستند و با حضور مدرسان خارجی برای انتقال بهینه صورت خواهد گرفت.  علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در همایش به وب سایت www.rastegarbiotech.com مراجعه نمایند.

با توجه به اینکه مرکز نوآوری و توسعه فناوری بهینه سازی انرژی و محیط زیست با هدف شناسایی و جذب ایده های نوآورانه ، حمایت از توسعه ایده، مساعدت به تشکیل هسته نوآوری و فناوری و در نهایت پشتیبانی از تبدیل هسته به شرکت دانش بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نموده است.، اساتید، دانشجویان وپژوهشگران محترم می توانند ایده های نوآورانه خود را در این زمینه اعلام نمایند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این خدمات به سایت اینترنتی ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست به آدرس ceee.isti.ir مراجعه نمایند.

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان دانشکده

گروه مهندسان مشاور پارس چگالش و دانشگاه صنعتی شیراز با همکاری دانشگاه شیراز درنظر دارد سومین همایش ملی توسعه پایدار در راهسازی با رویکرد حفظ محیط زیست را در سطح بین المللی در دوم آذرماه ۱۳۹۶ در شهر شیراز برگزار نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش www.sdrc3.ir مراجعه کنید.

قابل توجه کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

در خصوص چاپ كتاب مستخرج از پایان‌نامه، خواهشمند است موارد ذيل را ندنظر قرار دهید:
1- تنها به كتبي نمره تعلق می‌گیرد كه بعد از اخذ مجوزهاي لازم از گروه و دانشكده مربوطه، توسط شوراي انتشارات تائید شده و از طريق انتشارات علمي دانشگاه منتشر شده باشد و مراحل داوري علمي و ويراستاري ادبي را طي نموده باشد.
2- ذكر نام و مرتبه علمي استاد راهنما و استاد مشاور، روي جلد و صفحه عنوان ضروري است.
3- در صفحه شناسنامه كتاب ذكر اين جمله ضروري است:
«كتاب حاضر حاصل پایان‌نامه/ رساله دانشجويي است و كليه حقوق مادي و معنوي آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد است»
ضمنا انتشارات علمي دانشگاه آماده ارائه مشاوره در اين زمينه مي باشد

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

مطابق با بخشنامه جدید سازمان مرکزی دانشگاه دانشجویان کارشناسی می توانند تا سقف ۸ واحد درسی از میان دروس ارائه شده جهت نیمسال تابستان انتخاب واحد نمایند. دانشجویان کارشناسی ارشد تنها تا سقف 6 واحد از بین دروس جبرانی می توانند اخذ واحد نمایند (دانشکده جهت دانشجویان این مقطع واحد ارائه نمی کند). اخذ درس جهت دانشجویان دکتری امکان پذیر نخواهد بود. انتخاب واحد نیمسال تابستان از 17/04/96 آغاز و تا 21/04/96 ادامه خواهد داشت. از کلیه دانشجویان عزیز خواهشمند است با درنظر گرفتن مفاد بخشنامه جدید برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی محیط زیست و اطلاح نبات

به علت بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر تعطیلی دانشگاه در تاریخ 03/04/1396 الی16/04/1396 تاریخ برگزاری امتحان جامع این دانشکده از تاریخ 20/04/1396به روز یکشنبه 01/05/1396 اتقال یافت.

مركز آموزشهاي تخصصي و كاربردي دانشگاه با همكاري سازمان فني و حرفه اي برگزار مي نمايد:

با ارائه مدرك معتبرازسازمان فني وحرفه اي
مبلغ هر دوره 19000هزار تومان
براي تمام رده هاي سني
كلاسهاي اموزشي:

برقكار ساختمان درجه 1 390 ساعت
برقكار ساختمان درجه 2 700 ساعت آشپزي سنتي 130 ساعت منبت كار چوب 500 ساعت
نصاب وتعميركار آسانسور 720 ساعت آشپزي شيريني هاي خشك 136 ساعت خوشنويسي با خودكار به شيوه خط نستعليق 140 ساعت
تعميركار موتورهاي الكتريكي 920 ساعت دسر ساز بين اللمل 150 ساعت خوشنويس مقدماتي 88 ساعت
برقكار صنعتي در جه 2 1090ساعت سالاد ساز و اردورساز 50ساعت نقاش آبرنگ 204 ساعت
كارور pls درجه 2 272 ساعت شيريني پزي بدون فر 60ساعت سازنده محصولات نمدي 134 ساعت
لوله كشي گازخانگي و تجاري 300 ساعت سفره ارا ، سبزي آرا و ميوه آرا 50ساعت سازنده عروسك هاي خمير چيني 210 ساعت
انجام سرويس و نگهداري خودرو 69 ساعت كيك ساز و ترساز 90ساعت
تعمير كار برق خودرو درجه 2 480 ساعت توليد كننده ترشيجات و شور 63 ساعت
كيف دوزي چرمي با دست 428 ساعت تهيه انواع ترشي و مرباي خانگي 36 ساعت
پرورش گياهان داروئي 175 ساعت سرمه دوزي تزئيني 81ساعت
پرورش دهنده قارچ دكمه اي 165 ساعت چهل تكه دوزي بادست 105 ساعت
پرورش دهنده زنبور عسل 218 ساعت معرق كار چوب 180 ساعت
حسابداري مقدماتي 130 ساعت معرق كار چرم 109 ساعت
رايانه كار حسابدار مالي 960 ساعت قلم زني روي چوب

تاريخ برگزاري :پس از تكميل ظرفيت 12نفر

جهت ثبت نام با شماره 31872345-09133582874تماس حاصل نمائيد

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی

خواهشمند است هرچه سریعتر نسبت به تکمیل و تحویل فرمهای آمادگی امتحان جامع اقدام نمایید.