دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی آلودگی محیط زیست و اصلاح نباتات

امتحان جامع دکتری تخصصی نیمسال اول 97-96 روز دوشنبه مورخ 2 بهمن ماه 1396 در محل سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی برگزار خواهد شد. از کلیه دانشجویان متقاضی شرکت در این آزمون خواهشمند است حداکثر تا یک هفته قبل از این تاریخ نسبت به تکمیل و ارائه فرمها و مستندات لازم به دفتر آموزش و پژوهش دانشکده اقدام نمایند.

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) می رساند آخرین مهلت تحویل پایان نامه جهت دفاع تاریخ 96/6/9 و آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری تاریخ 96/6/23 می باشد.

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی آلودگی محیط زیست و اصلاح نباتات دانشکده

بخش شفاهی امتحان جامع روز شنبه ۷ مردادماه 1396  ساعت ۹ صبح در محل دانشکده برگزار خواهد شد. از دانشجویان واجد شرایط خواهشمند جهت شرکت در جلسه مصاحبه برنامه ریزی نمایند.

دفتر آموزش و پژوهش دانشکده

همایش بین المللی کشت بافت خرما ۲۰ تیرماه ۹۶ توسط مرکز بیوتکنولوژی دکتر رستگار برگزار می شود. در این همایش مرحله به مرحله کشت بافت خرما با ارائه کامل پروتکل از نمونه گیری، تکثیر، ریشه زایی و سازگاری با نمایش فیلم های مستند و با حضور مدرسان خارجی برای انتقال بهینه صورت خواهد گرفت.  علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در همایش به وب سایت www.rastegarbiotech.com مراجعه نمایند.

با توجه به اینکه مرکز نوآوری و توسعه فناوری بهینه سازی انرژی و محیط زیست با هدف شناسایی و جذب ایده های نوآورانه ، حمایت از توسعه ایده، مساعدت به تشکیل هسته نوآوری و فناوری و در نهایت پشتیبانی از تبدیل هسته به شرکت دانش بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نموده است.، اساتید، دانشجویان وپژوهشگران محترم می توانند ایده های نوآورانه خود را در این زمینه اعلام نمایند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این خدمات به سایت اینترنتی ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست به آدرس ceee.isti.ir مراجعه نمایند.

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان دانشکده

گروه مهندسان مشاور پارس چگالش و دانشگاه صنعتی شیراز با همکاری دانشگاه شیراز درنظر دارد سومین همایش ملی توسعه پایدار در راهسازی با رویکرد حفظ محیط زیست را در سطح بین المللی در دوم آذرماه ۱۳۹۶ در شهر شیراز برگزار نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش www.sdrc3.ir مراجعه کنید.

قابل توجه کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

در خصوص چاپ كتاب مستخرج از پایان‌نامه، خواهشمند است موارد ذيل را ندنظر قرار دهید:
1- تنها به كتبي نمره تعلق می‌گیرد كه بعد از اخذ مجوزهاي لازم از گروه و دانشكده مربوطه، توسط شوراي انتشارات تائید شده و از طريق انتشارات علمي دانشگاه منتشر شده باشد و مراحل داوري علمي و ويراستاري ادبي را طي نموده باشد.
2- ذكر نام و مرتبه علمي استاد راهنما و استاد مشاور، روي جلد و صفحه عنوان ضروري است.
3- در صفحه شناسنامه كتاب ذكر اين جمله ضروري است:
«كتاب حاضر حاصل پایان‌نامه/ رساله دانشجويي است و كليه حقوق مادي و معنوي آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد است»
ضمنا انتشارات علمي دانشگاه آماده ارائه مشاوره در اين زمينه مي باشد

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

مطابق با بخشنامه جدید سازمان مرکزی دانشگاه دانشجویان کارشناسی می توانند تا سقف ۸ واحد درسی از میان دروس ارائه شده جهت نیمسال تابستان انتخاب واحد نمایند. دانشجویان کارشناسی ارشد تنها تا سقف 6 واحد از بین دروس جبرانی می توانند اخذ واحد نمایند (دانشکده جهت دانشجویان این مقطع واحد ارائه نمی کند). اخذ درس جهت دانشجویان دکتری امکان پذیر نخواهد بود. انتخاب واحد نیمسال تابستان از 17/04/96 آغاز و تا 21/04/96 ادامه خواهد داشت. از کلیه دانشجویان عزیز خواهشمند است با درنظر گرفتن مفاد بخشنامه جدید برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی محیط زیست و اطلاح نبات

به علت بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر تعطیلی دانشگاه در تاریخ 03/04/1396 الی16/04/1396 تاریخ برگزاری امتحان جامع این دانشکده از تاریخ 20/04/1396به روز یکشنبه 01/05/1396 اتقال یافت.