بدرقه مدیر داخلی و رئیس امور اداری بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

با حکمی از سوی معصومه طباطبایی مدیر داخلی و رئیس امور اداری بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در آیینی با حضور دکتر احمد شجری معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، دکتر محمود معین الدین معاون اداری و مالی، دکتر اعرافی رئیس بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از پرسنل این بیمارستان از خدمات ارزنده سیدسعید حسنی طباطبایی مدیر داخلی و حمیدرضا مدرسی رئیس امور اداری بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تشکر شد و علی اکبر صادقیان زاده به عنوان مدیر داخلی و سید علیرضا محترم به عنوان رئیس امور اداری بیمارستان معرفی شدند.
معین الدین در این مراسم از زحمات مدیر داخلی و رئیس امور اداری بیمارستان تشکر کرد و خواستار تلاش بیشتر همکاران در راستای اعتلای بیمارستان و ارائه خدمات برتر به بیماران شد.
اعرافی رئیس بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد را بیان و اظهار کرد:« خدمات ارزنده در راستای بهبود هتلینگ بیمارستان برداشته شده که نتایج آن را شاهد بوده ایم و موید این مطلب کسب رتبه ممتاز در اعتباربخشی در سال گذشته بودیم که با خدمت بیمارستانی بهتر نیز این رتبه را حفظ خواهیم کرد.
در این آیین تکریم و معارفه توسط پرسنل بیمارستان از خدمات دکتر طباطبایی و دکتر مدرسی قدردانی و برای صادقیان زاده و محترم نیز آرزوی موفقیت شد.

636181905346626542636181905360689166

636181905366782817636181905332876597