نشست صمیمی مسئولان دانشگاه با برخی از مدیران دبیرستانهای یزد + تصاویر

از معرفی رشته ، کارگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی، تا ترغیب به حضور بیشتر دانش آموزان در دانشگاه
با دعوت از مدیران دبیرستانهای یزد در سالن عدالت دانشگاه راههای تعامل بیشتر دانشگاه و دبیرستان بررسی شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه و دعوت از مدیران دبیرستانهای مختلف یزد در سالن عدالت دانشگاه راههای همکاری و تعامل بیشتر بررسی شد.
در این نشست صمیمی دکتر معصومه طباطبایی ضمن خوش آمدگویی به مدیران دبیرستانهای مختلف شهر یزد اظهار کرد:«دانشگاه آزاد اسلامی یزد یکی از قدیمی ترین نهادهای علمی و آموزشی استان با 35 سال سابقه فعالیت بخش عظیمی از بار علمی استان را به دوش کشیده و این افتخاری بزرگ برای این مجموعه علمی است.»
طباطبایی تاریخچه تشکیل واحد یزد را با هدیه امام راحل (ره) سبقه مبارکی دانست و گفت:«امروز شاهد هستیم اکثر مدیران دولتی و غیر دولتی و صنعتی از فارغ التحصیلان دانشگاه هستند و کمتر خانواده‌ای است از شهر یزد هست که یا دانشجویی در دانشگاه نداشته یا اینکه فارغ التحصیل این دانشگاه نباشد.»
رئیس واحد یزد علاوه بر اعلام امکانات و آزمایشگاههای منحصر به فرد واحد یزد اظهار کرد:«تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد نه تنها افتخار استان بلکه افتخار ایران است و با کسب مقام های متعدد نام ایران را در جهان سرافراز کرده است و امیدواریم با دانشی که امروز به گنجینه گرانبهای دانش تبدیل شده بتوانیم گامهای مثبتی برای دانش آموزان برداریم و در این مسیر قدم هایی کوچک نیز برداشته شده که در حال توسعه آن هستیم .»
در ادامه دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش دانشگاه نیز در سخنانی کوتاه ثمره کمک امام راحل (ره) و حمایت ملت قهرمان ایران از دانشگاه آزاد اسلامی را دلیلی بر رشد و بالندگی امروز دانشگاه دانشگاه و گفت:« اشتغال به تحصیل یک میلیون و پانصد هزار نفری در این دانشگاه نشان از عظمت و شکوه این دانشگاه است و اکنون واحد یزد با 71 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 23 رشته در مقطع دکتری و 40 گرایش در رشته های کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته خدمات علمی خوبی به همشهریان ارائه می دهد.»
دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری اطلاعات واحد یزد نیز حضور مدیران دبیرستانهای مختلف یزد را فرصت مغتنمی شمرد و گفت :«تمام تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی دانشگاه در خدمت دانش آموزان یزدی است تا با حضور خود چه به صورت اعزام از سوی مدرسه، چه انفرادی بتوانند بر دانش علمی خود بیافزایند.»
نصیری زاده علاوه بر اعلام فعالیت مرکز جانور شناسی دانشگاه گفت:«مدیران دبیرستانها با فراغت بال و اطمینان خاطر نسبت به برنامه ریزی بازدید از دانشگاه اقدام کنند چرا که دانشگاه با افتخار نسبت به انجام چینین بازدیدهای علمی که موجبات ترقی دانش، دانش آموزان را فراهم خواهد کرد اقدام خواهد کرد.»
در این جلسه مدیران آموزش و پرورش راهکارها و پیشنهادهایی نظیر، امتیاز به فرهنگیان با توجه به مشغله کاری با برگزاری کلاس در روزهای خاص و تعطیل، معرفی بیشتر دستاوردهای دانشگاه به آموزش و پرورش، معرفی امکانات دانشگاه به آموزش و پرورش، آموزش دانش آموزی توسط تیم رباتیک دانشگاه، موافقت با برگزاری اردوهای درون شهری و بازدید از رصد خانه تفت، موزه جانور شناسی،مرکز تکثیر و تولید آفت کش‌های طبیعی، حضور دانش آموزان در کتابخانه دانشگاه، حضور در ورزشگاه، سلف، محیط دانشگاه داشتند.
در این نشست مقرر گردید ستاد پاسخگویی دانش آموزی در طول سال تحصیلی و نه تنها مختص به زمان ثبت نام دانشجویان فعال شود.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در سه شنبه, 21 شهریور 1396 ساعت 11:40