هدف از حضور دانش آموزان در دانشگاه افزایش مهارت آموزی و نمایش امکانات و تجهیزات دانشگاه است

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هدف از بازدیدهای دانش آموزی را افزایش مهارت آموزی دانست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا صبح امروز دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی دخترانه الزهرا میهمان دانشگاه آزاد اسلامی یزد بودند این جمعیت بیش از 50 نفره از امکانات و تجهیزات دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) و دانشکده شیمی بازدید کردند دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در حاشیه این بازدید هدف از این بازدیدهای دانش آموزی را افزایش سطح مهارت آموزی بیان کرد و گفت:«امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی یزد متعلق به همه نهادهای علاقه مند به آموزش است و هدف ما علاوه بر ارتقاء سطح علمی و مهارتی دانش آموزان، معرفی و نمایش توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی یزد در برخورداری از آزمایشگاهها، کارگاهها به منظور پرهیز از کارهای موازی و تحمیل خرید به مراکز آموزش عالی به ویژه مدارس استان است.»
معاون پژوهش وفناوری واحد یزد تعداد دانش آموزان بازدید کننده از دانشگاه در 16 مرحله بازدید را بیش از 800 نفر عنوان کرد.
واحد یزد با همکاری خوب با مراکز آموزش عالی و به همت معاونت پژوهش و فناوری توانسته است بازدیدها و همکاریهای خوبی را در سطح استان بویژه با آموزش و پرورش داشته باشد.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در دوشنبه, 03 ارديبهشت 1397 ساعت 14:18

insta            Telegram            Telegram