نخستین محصول آموزش مهارت ورزی دانش آموزان دبستان دخترانه سما واحدیزد به ثمرنشست

دانش آموزان مدرسه دخترانه سما حاصل دوره مهارت ورزی خود را چیدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا پیرو ابلاغ سازمان سما درسال تحصیلی جاری جهت برگزاری دوره های مهارت ورزی ویژه دانش آموزان مدارس سما، دانش آموزان دبستان دخترانه سما واحد یزد صبحانه سلامت خود را ازدست رنج کلاس های آموزش مهارت ورزی خود میل کردند.
پوران درهمی مدیر دبستان دخترانه سما یزد گفت:«در راستای ابلاغ برگزاری دوره های مهارت دست ورزی برای دانش آموزان توسط سازمان سما و همچنین تاکید دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما دراستان یزد در جهت انتخاب دوره های مهارت ورزی با توجه به سن و علاقه مندی دانش آموزان و همچنین استفاده از ظرفیت‌ها، پتانسیل، امکانات مدارس و نیز استفاده مفید ازتجربیات معلمان سمایی؛ دوره‌های مهارت کاشت و برداشت سبزیجات وصیفی جات برای دانش آموزان مقطع ابتدایی انتخاب شد که دانش آموزان با برگزاری این دوره ها ، در باغچه های اطراف حیاط مدرسه شروع به کاشت سبزیجات کردند که ضمن آموزش و آشنایی با نحوه کاشت و برداشت سبزیجات و گیاهان با نحوه رشد و نمو و دوره های رشد آنان نیز آشنا شدند و توانستند نخستین محصول دوره های مهارت ورزی خود را که کشت گلخانه‌ای سبزیجات بود به ثمر رسانده و سفره صبحانه سلامت خود را با سبزیجات معطر تولیدی دست های کوچک خود مزین و صرف کنند. .
این دوره با استقبال زیاد اولیای دانش آموزان روبه رو شده است.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram            Telegram