در کارگاه تربیت استاد با موضوع آزاداندیشی دینی صورت می‌گیرد میزبانی سه‌روزه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از اعضای هیأت علمی 5 استان

در کارگاه تربیت استاد با موضوع آزاداندیشی دینی صورت می‌گیرد

میزبانی سه‌روزه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از اعضای هیأت علمی 5 استان

مدیر برگزاری کارگاه تربیت استاد با موضوع آزاداندیشی دینی گفت: «به مدت سه روز میزبان اعضای هیأت علمی شرکت کننده از استان‌های، اصفهان، مرکزی، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان خواهیم بود.»
کارگاه سه روزه تربیت استاد با موضوع آزاداندیشی دینی به مدت سه روز از تاریخ 15 دی در سالن آمفی تئاتر مرحوم دکتر علی سلطانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد کار خود را آغاز خواهد کرد.
این خبر را دکتر محمد رضا دهقانی اشکذری مدیر برگزاری این کارگاه به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه داد و گفت: «با حضور آیت الله ایازی سخنران با موضوع پیشینه تمدنی آزاداندیشی در ادیان آسمانی، حجت الاسلام دکتر مهریزی با موضوع چالش های آزاداندیشی و نسبت آن با اجتهاد، دکتر حسن بلخاری با موضوع پیشینه و سابقه تمدنی آزاداندیشی در مکاتب و اندیشه های بشری و حجت الاسلام دکتر لطفی با موضوع روش شناسی آزاداندیشی کارگاه سه روزه ای را در خدمت اعضای هیأت علمی از استانهای کرمان، اصفهان، سیستان و بلوچستان، یزد و مرکزی خواهیم بود.»
وی خاطرنشان کرد:‌ «کارگاه تربیت استاد با موضوع آزاداندیشی دینی از ساعت 9 صبح روز پانزدهم دی شروع و ساعت 12 روز جمعه هفدهم دی بعد از برگزاری کارگاه‌های متعدد به کار خود پایان خواهد داد. از سوی برگزار کنندگان کارگاه برنامه های متنوع همچون بازدید از اماکن مذهبی و تاریخی شهر یزد نیز در نظر گرفته شده است.»

نظر دادن