برگزاری سومین جلسه مرکز کار و علم به میزبانی واحد یزد

دانشگاه آزاد اسلامی یزد میزبان سومین جلسه مرکز علم و کار استان

مرکز علم و کار با حضور نمایندگان دانشگاههای استان و اتاق بازرگانی در واحد یزد تشکل جلسه داد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه سومین جلسه مرکز علم و کار استان یزد با دعوت معاونت پژوهشی واحد یزد و به میزبانی این دانشگاه در سالن کنفرانس پژوهشی برگزار شد. در این جلسه نمایندگانی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان و همچنین نمایندگانی از اتاق بازرگانی حضور داشتند.
مركز علم وكار يك شوراي هماهنگي و مشورتي است كه با حضور نمايندگان دانشگاه هاي استان و اتاق بازرگاني تشكيل می شود تا راهكارهاي ارتباط هرچه بيشتر دانشجويان و اعضای هیأت علمی را با صنعت و بازار بررسي و اجرا کند.
بررسي مسائل اشتغال، بهره وري در توليد، مهارت افزايي دانشجويان، طرح هاي كارورزي، ایجاد راهکارهای بهتر دانشجویان و اعضای هیأت علمی با صنعت از جمله دستوركارهاي اين مركز است. همچنین این مرکز می کوشد هماهنگی هر چه بیشتر دانشگاهها با موضوع برنامه های کارآفرینی، رویدادهای آموزشی و استفاده از ظرفیت های دانشگاهها را با صنعت به وجود آورد.
در این جلسه دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سخنانی کوتاه خواستار ارتباط بیشتر دانشگاهیان با صنعت شد و اظهار کرد:« همه ما باید بکوشیم تا با آموزشهای هدفمند میزان بیکاری فارغ التحصیلان را افزایش ندهیم بلکه باید تلاش داشته باشیم زمان یافتن کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی کوتاه شود و این جز با ارائه آموزش های هدفمند و کارآمد به دانشجویان میسر نخواهد شد.»
دکتر غضنفر میرجلیلی، دکتر نوید نصیری زاده ، خانم دکتر اخوان، دکتر محمدرضا دهقانی از سخنرانان دیگر این جلسه بودند.

IMG 3373 Copy