دیدار هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی یزد با مدیر کل آموزش و پرورش استان و معاونان آن اداره

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«رسالت مشترک آموزش و پرورش و دانشگاه تعلیم و تربیت، آموزش و پژوهش است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکترمعصومه طباطبایی در معیت معاونان دانشگاه در نخستین جلسه مشترک دانشگاه با آموزش و پرورش در سال جاری شرکت کرد. در این دیدار دکتر عباسعلی دانافر مدیر کل جدید آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم به رئیس دانشگاه و هیأت همراه اظهار کرد:«باب همکاری بسیار و متعددی در این دو نهاد علمی است که تعدادی از آن صورت گرفته و بخشی از آن نیز به انجام نرسیده است که امیدوارم با تعیین نمایندگان دو سویه بتوانیم به یک نظام اساسی در همکاری مشترک در تمامی زمینه ها بویژه رباتیک که قدرت و نقطه قوت دانشگاه آزاد اسلامی است و انصافاً امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خوبی فراهم شده و یا در بخش های دیگر نظیر برگزاری همایش ها، پیشبرد امر ورزش در مدارس و تربیت نیروی متخصص آموزش و پرورش بین این دو نهاد علمی برسیم.»
دکتر طباطبایی ضمن تبریک سال جدید و همچنین انتخاب شایسته دکتردانافر به سمت مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد فرصت حضور ایشان را در این سمت مغتنم شمرد و گفت:«سابقه تدریس دکتر دانافر در دانشگاه آزاد اسلامی یزد فرصتی بود تا از نزدیک با توانمندیهای این دانشگاه در اکثر بخش آشنا باشند و امیدواریم بیش از گذشته تعاملات بین دو دانشگاه و تحقق رسالت مشترک دانشگاه و آموزش و پرورش که همان تعلیم و تربیت ، آموزش و پژوهش است شکل بگیرد.»
طباطبایی با اشاره به برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی در سال گذشته گفت:« امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی یزد بتواند دستاوردهای خوب خود در حوزه های مختلف بویژه رباتیک را در مدارس استان پیاده کند»
در ادامه دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در سخنانی کوتاه ضمن تبریک دستاوردها و موفقیت های آموزش و پرورش استان یزد بویژه کسب عنوان اولی در قبولی در کنکور در مدت 24 سال گذشته گفت:« واحد یزد با بهره مندی از آزمایشگاهها، کارگاهها و همچنین نیروی متخصص و کاربلد می تواند در بسیاری از مسائل یاریگر آموزش و پرورش استان باشد.»
دکتر المدرسی معاون آموزش دانشگاه نیز با اشاره به رشته های مرتبط دانشگاه با آموزش و پرورش در تربیت نیروی متخصص آن اداره گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی یزد با بهره مندی از 167 عضو هیأت علمی تمام وقت در مرکز استان با داشتن 65 رشته کارشناسی ارشد و 23 رشته دکتری و برخورداری از رشته هایی نظیر روان شناسی، تکنولوژی آموزشی، حقوق ، در مقطع کارشناسی ارشد و مشاوره در مقطع دکتری می تواند یاریگر آموزش و پرورش در تربیت نیروی ماهر و متخصص باشد.»
دکتر احمدزاده مدیر کل روابط عمومی دانشگاه و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یزد در سخنانی گزارشی از برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی در سال گذشته توسط دانشگاه آزاد اسلامی و باشگاه پژوهشگران جوان ارائه کرد.
دکتر محمدرضا رحیمی معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما واحد یزد از همکاری و همراهی همیشگی آموزش و پرورش استان با مجموعه سما تقدیر و تشکر کرد که متعاقبا آموزش و پرورش از همکاری همه جانبه سما به عنوان عضو همیشه همراه آموزش و پرورش قدردانی کرد.
در انتهای جلسه دکتر دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد خواستار نیاز سنجی آموزش پرورش از فضای بازار کسب و کار و انتقال آن به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای تربیت نیروی متخصص و ماهر آن و تنظیم سند چشم انداز بلند مدت شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram